Ugrás a tartalomra

Vona Gábor: “Nem elképzelhetetlen, hogy a DK kormányon elvenné a hatarontúliak szavazati jogát”

A Hit Rádió műsorában Vona Gábor beszélt a Második Reformkor jövőjéről és hallgatói kérdésekre is válaszolt.

Vona Gábor

A Hit Rádió Indirekt című műsorában Vona Gábor, a Második Reformkor párt elnöke osztotta meg véleményét a jelenlegi politikai és társadalmi helyzetről, kiemelve a fiatalok politikai képviseletének fontosságát, a lakhatási problémák megoldását és az Európai Unión kívüli állampolgárok ingatlanvásárlási lehetőségeinek korlátozását.

Fiatalok Politikai Képviselete

A Második Reformkor párt elnöke, Vona Gábor, hangsúlyozta a fiatalok politikai képviseletének fontosságát a magyar politikai életben. Az interjú során több megjegyzést is tett arra vonatkozóan, hogy a fiatalok véleménye szerint elhanyagolva érzik magukat a politikai döntéshozatali folyamatokban.

"Mindenkinek szüksége van arra, hogy érezzék: fontosak, és politikai képviseletük van. Ez alapvető egy demokráciában"

- fejtette ki véleményét Vona.

Lakhatási Problémák

Vona Gábor kitért a lakhatási problémákra is, kiemelve, hogy ez különösen a fiatalokat érinti Magyarországon. Megemlítette a Második Reformkor párt nyitottságát az Európai Unión kívüli állampolgárok ingatlanvásárlási lehetőségeinek korlátozására.

"A fiatalok egyik legnagyobb problémája a lakhatás. A Második Reformkor párt nyitott arra, hogy újragondolja az Európai Unión kívüli állampolgárok ingatlanvásárlási lehetőségeit Magyarországon"

- mondta Vona Gábor, azonban hozzátette:

Politikai Célkitűzések és Elvárások

Vona Gábor beszélt a Második Reformkor párt középtávú céljairól, beleértve az Európai Parlamenti választásokra vonatkozó elvárásaikat, valamint a hosszabb távú terveiket, az országgyűlési választásokon való részvétellel kapcsolatban.

"Ha a júniusi választásokon elérnénk az öt százalékot, és európai mandátumot szereznénk, az csoda kategóriát jelentene"

- részletezte.

A Második Reformkor párt elnöke különböző témakörökben a hallgatók kérdéseire is válaszolt, a politikai képviseletettel, társadalmi problémákkal és a jövőbeli tervek iránti aggodalmakkal kapcsolatban.

Legfrissebb