Ugrás a tartalomra

Videó: így fakadtak dalra a keresztények egy bombariadó után

"Isten népének még a nehéz pillanatokban is van oka az éneklésre."

A G3 konferencia résztvevői dalra fakadtak a közelben levő Marriot Hotel előcsarnokában. - Kép forrása: Josh Buice/X

Egy bombariadó miatt evakuálni kellett egy keresztényekből álló összejövetelt, akik vidám éneklésbe kezdtek, miután a váratlan fejlemény kisiklatta az esti terveiket- írja a The Christian Post.

A Josh Buice , a G3 Ministries ügyvezető igazgatója és a Pray's Mill Baptista Gyülekezet lelkipásztora által évente megrendezett konferencia célja elmondása szerint, hogy "a helyi gyülekezeteket egészséges bibliai teológiai ismeretekre tanítsa, bátorítsa őket Isten dicsőségére."

A Georgia állambeli College Parkban megrendezett konferencia pénteki napján épp John MacArthur: „The Essential Church” című filmjét készültek levetíteni,amely a mikor Shannon Paul Halliday, a film rendezője a színpadra lépett, hogy egy pár szót mondjon a filmről. Éppen csak felszerelték a mikrofonját, mikor értesítették őket a bombariadóról, amelynek következtében kiürítették a konferenciatermet.

"eléggé érdekes volt az időzítés"

- fejtette ki a véleményét a rendező.

A G3 Ministries ügyvezető alelnöke, Scott Aniol elmondása szerint a fenyegetés következtében senki sem sérült meg, és a fenyegetést megfogalmazó személyt már őrizetbe vették.


A konferencia résztvevői közül több mint százan egy közeli szálloda előcsarnokában gyűltek össze, ahol a bombariadó ellenére vidám éneklésbe kezdtek.

"Isten népének még a nehéz pillanatokban is van oka az éneklésre"

- kommentálta a történéseket a G3 Ministries alapítója, Josh Buice.

"A szállodában mindenki más is megállt, mind a vendégek, mind a személyzet. Egy igazán csodálatos pillanat volt"

-részletezte Buice.

Bár a filmet nem tudták a konferencia jelenlevői előtt levetíteni, az egyik résztvevő elmondta, hogy a filmet egy személyes példányban másnap reggel minden résztvevő megkapta, így mégis meg fogják tudni nézni.

„Sakk-matt”

- írta a felhasználó.


Legfrissebb