Ugrás a tartalomra

Varangyméreg, kakasvér: belehalt a sámánterápiába az olajmágnás

A Lukoil egykori főigazgatója, Alekszander Szubbotin egy görbe éjszaka után, másnaposságra keresett gyógymódot, amikor sámánok segítségét kérte, de rosszul végződött a kezelés - írta meg az Index.

A gázszektorban bekövetkezett furcsa halálesetek sorozata átterjedt az olajiparra is. Mitiscsiben helyi sámánokkal találkozott, és a gyógykezelés után meghalt a Lukoil olajvállalat korábbi főigazgatója, Alekszander Szubbotin. A férfi az OOO Trading House Lukoil igazgatótanácsának tagja volt.

Szubbotin a Magua sámántól és feleségétől kapott másnaposság elleni kezelés után halhatott meg. A sámánok otthonukban fogadták az ügyfeleket, és mérgezett varangyokkal való kezelést ajánlottak fel.

Az eljárás során a sámánok bemetszik a bőrt, és varangymérget csepegtetnek a sebbe – hányás után a betegnek állítólag jobban kell éreznie magát. A sámánok még szellemeket is hívtak, állatokat áldoztak fel, és kakasvérben fürösztötték az elesetteket.

SUBBOTIN RÉGÓTA ISMERTE A MAGUA CSALÁDOT, ÉS RENDSZERESEN IGÉNYBE VETTE A SZOLGÁLTATÁSAIKAT.

Magua sámán és a felesége úgy döntöttek, hogy nem hívnak mentőt, hanem Corvalollal próbálják meg gyógyítani Subbotint. A kezelés után az olajmágnást a pincében altatták el, ahol meghalt.

A legutóbbi kezelés azonban nem vált be. A másnaposságtól megszabadulva rosszul érezte magát, szívfájdalma jelentkezett.


Legfrissebb