Ugrás a tartalomra

"Az emberek nem értik, mi az elkötelezettség" - Viola Davis a házasságról

Hangsúlyozta, hogy a nehéz időkben is ki kell tartani egymás mellett.

Viola Davis és szintén színész férje, Julius Tennon. - Kép forrása: EMMA MCINTYRE/FILMMAGIC

Viola Davis, Hollywood egyik leghíresebb sztárja arról beszélt, mit jelent igazán elkötelezni magunkat valaki mellett a házasságban - és hogy ez milyen áldozatokat követel.


A híres hollywoodi sztár markáns véleményt fogalmazott meg a házassággal kapcsolatban, kiemelve a másik fél iránti elkötelezettség lényegét.

"A házasságod nem akkor kezdődik, amikor kimondod, hogy "igen"

- mondta Davis a Ben Shapiro konzervatív szerző és podcaster által megosztott klipben.

"A házasságod akkor kezdődik, amikor gyilkos tekintettel ránézel és arra gondolsz: "Nem hiszem el, hogy hozzámentem ehhez az emberi lényhez!".
"Az őrületbe kerget, és a következő percben azt mondod: 'Mindennél jobban szeretem őt, és kitartok mellette".

A híresség, aki 2003 júniusa óta él házasságban színész kollégájával, Julius Tennonnal, az Amazon tulajdonában lévő Freevee streaming platformnak adott interjúban tette a megjegyzéseket.

"A házasság egy elkötelezettség, és az emberek nem értik, mit jelent az elkötelezettség"

- folytatta Davis.

"Az elkötelezettség teljes. Azt jelenti, hogy még a nehéz időkben is, vagy bármi másban - a megállapodás, amit kötöttetek, hogy kitartotok egymás mellett, azt jelenti, hogy még ha nehéz is lesz... majdhogynem meghalsz magadért."

A Shapiro a klip végén megjegyzésként elmondta:

"Egyébként ezért fontos a házasság mint intézmény. Nem csak arról van szó, hogy elkötelezed magad a partnered mellett; el kell kötelezned magad az intézmény mellett, úgy, hogy még akkor is, ha haragszol a partneredre, a házasság elve iránti elkötelezettség a legnagyobb dolog valójában".

(Faithwire)

Legfrissebb