Ugrás a tartalomra

Ukrajna: Az oroszok úgy harcolnak mint a lusta vadász? - Kiszelly Zoltán

A Véleményvezér legfrissebb adásában Kiszelly Zoltánnal beszélgettünk.

Kiszelly Zoltán

A Hit Rádió Véleményvezér című műsorának legfrissebb adásában Kiszelly Zoltán politológus beszélt a magyarországi politikai kampányokról, választásokra való felkészülésről és a belpolitikai események jelenlegi állásáról.

Belpolitika
Kiszelly Zoltán kiemelte, hogy a politikai pártok a kampánytankönyvek szerint haladnak, régi mintákat követve, némi újítással. A belpolitika és választási készülődés témája a kampánynyitó eseményekkel és az aláírásgyűjtés fontosságával kapcsolódik össze.

"A csecsemőnek minden vicc új, de azt lehet látni, hogy igazából a politikai kampánytankönyveket valósítják meg a pártok, nem is nagyon tudnak más csinálni"

- mondta Kiszelly Zoltán.

Európai Parlamenti választások és Fidesz
Beszélgetés során szó esett az Európai Parlamenti választásokra való készülődésről, Magyar Péter és a Tisza Párt jövőjéről és befolyásáról, valamint a Fidesz stratégiájáról.

"Orbán Viktor ezért helyezi a háború és a béke kérdését a középpontba..."

- részletezte Kiszelly Zoltán.

Jövőbeli kihívások és stratégiák
A beszélgetés során szó esett a politikai jövő kihívásairól és stratégiáiról, különösen a Fidesz és más pártok választási előkészületeinek kontextusában.

"Ez egy ellenzékváltó hangulat volt, amit Márkizaj Péter 21-ben meg tudott lovagolni, és Magyar Péter nem csinál mást, mint ugyanezt lovagolja meg..."

- fejtette ki Kiszelly Zoltán.

Legfrissebb