Újabb botrány az abortusz vitában: republikánusok nem kaphatnak Viagrát

Újabb botrány az abortusz vitában: republikánusok nem kaphatnak Viagrát
Photo by Online Marketing / Unsplash

Egy amerikai egészségügyi ellátó munkatársa megtagadta egy gyógyszer felírását fehér, konzervatív, vagyis republikánus szavazó férfiak számára - számolt be az Index.

Az újabb botrány egy Twitter-bejegyzéshez kapcsolódik, amelyben egy Shawna Harris nevű diplomás ápoló kifejtette, hogy az általa ellátott fehér és konzervatív politikai szemléletű páciensek, ami a gyakorlatban republikánus szavazókört jelenti, nem fognak a jövőben általa Viagrához jutni. Ezt azzal indokolta, hogy ha hívők, akkor imádkozással is el tudják érni, hogy helyesen működjenek szexuális képességeik.

A Twitter-bejegyzés természetszerűleg egy kommentcunamival járt, amelyben több érdekes vélemény is napvilágot látott. A legtöbb hozzászóló természetesen elítélte egy egészségügyi dolgozó ilyenfajta hozzáállását, sőt, többen egyenesen ijesztőnek találták a bejegyzést.

Az Illinois államban található egészségügyi ellátóhely azóta már törölte Harris adatlapját a kórház weboldaláról. Az ellátóhely egy bocsánatkérő nyilatkozatot is közzétett, amelyben azonban nem olvasható Harris neve. A nyilatkozat szerint Harris önként távozott az intézményből, páciensei ellátását kollégáira bízva.

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2022 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.