Ugrás a tartalomra

UFO lázban Amerika: "idegeneket" mutatott be egy mexikói szakértő

A DNS minták több mint 30 százalékát ismeretlennek nyilvánították.

Nyilvános meghallgatáson mutatták be a "nem emberi" példányokat, amelyeket Peruban találtak egy algabányában. - Kép forrása: Reuters

Az Egyesült Államok első UFO jelenségekkel kapcsolatos nyilvános meghallgatása után ezúttal egy mexikói kongresszusi meghallgatáson mutattak be két, állításaik szerint "nem emberi" holttestet. - számol be az index.

A Ladbible beszámolói szerint a két azonosíthatatlan holttestet egy Perui városban, Cusco-ban találtak még 2017-ben, melyek közül a tudósok úgy vélik, hogy az egyik 700, a másik pedig nagyjából 1800 éves.A kettő közül az egyiknek csupán három ujja volt mindkét kezén.

Jaime Maussan, újságíró ufológus szintén jelen volt a meghallgatáson, ő eskü alatt azt állította, hogy a példányok "nem emberi" eredetűek. Az UFO szakértő újságíró szerint a lényeket nem egy UFO becsapódás helyszínén, hanem egy diatom (alga) bányában találták, amelyek az idő során megkövültek.

Maussan elmondása szerint a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem (UNAM) tudósainak sikerült DNS mintát venni a fosszíliákból, amelyek több mint 30 százalékát ismeretlennek nyilvánították.

Az állítolagos földönkívüliek maradványairól készült nyilvánosan is bemutatott röntgen felvételek. - Kép forrása: Reuters

A Sky News beszámolói szerint az egyetem tudósai röntgen segítségével állítólag „két tojást” is felfedeztek az egyik holttestben, az Independenten pedig azt olvashatjuk, hogy a meghallgatáson is bemutatott röntgenfelvételeken mindkét példányban implantátumokat találtak, amelyek olyan rendkívül ritka fémekből készültek, mint például az ón.

A Mirror Now nevű YouTube csatorna beszámolói szerint a meghallgatáson videóhívásban vett részt Ryan Graves, az USA egykori tengerész pilótája, valamint Abraham Avi Loeb, a Harvard Egyetem Csillagászati tanszékének vezetője. A professzor felszólította a mexikói kormányt, hogy engedélyezzék a tudósok számára hogy további kutatásokat végezzenek a földönkívüliek lehetséges létezésének igazolása céljából.

A kongresszus résztvevői szerint az információ további gondolatokat és kérdéseket vet fel, valamint aggodalmakat, amelynek következtében kifejtették, hogy szükséges, hogy további tárgyalásokat folytassanak erre vonatkozóan.

Amennyiben további érdekességeket szeretne megtudni az UFO jelenségekkel kapcsolatban, hallgassa meg műsorvezetőnk, Fekete Rita YouTube csatornáján nemrégiben közzétett videót, amelyben egy szakértőt kérdezett a sokakat lázba hozó UFO témával kapcsolatban.


Legfrissebb