Ugrás a tartalomra

Trump interjút tiltott le a YouTube - a volt elnök a Full Send podcast vendége volt

Donald Trump volt amerikai elnök a Full Send podcast vendége volt. A YouTube letiltotta a közel 1.3 millió feliratkozóval rendelkező csatornáról a beszélgetést, miután a videót 24 óra alatt több, mint 5 millióan tekintették meg. A podcast műsorvezetői a közel 7.3 millió feliratkozóval rendelkező "Nelk Boys" csatorna alkotói.

„Mi történt a szólásszabadsággal hazánkban?  Hihetetlen, de nem meglepő módon a Big Tech őrültjei levették a népszerű NELK Boys-al készített interjúmat, hogy senki ne nézhesse vagy hallgathassa meg”

–nyilatkozta a volt elnök.

"Érdekes módon a műsorban elmondtam nekik, hogy ez meg fog történni, mert a Big Tech és a Fake News Media fél az igazságtól, fél a Bidennel kapcsolatos kritikáktól, és mindenekelőtt nem akarnak beszélni a 2020-as elnökválasztásról"

-emelte ki.

Trump hozzátette, hogy az Egyesült Államokban a médiacenzúra hasonló irányba halad, mint Oroszországban, ahol szerinte „az emberek nem tudhatják, hogy háborút vívnak Ukrajnával”.

Trump az orosz-ukrán konfliktusról, Afganisztánról, energiapolitikáról és a 2020-as választásokról is beszélgetett a podcast műsorvezetőivel.

A teljes beszélgetés továbbra is megtekinthető a podcast hivatalos weboldalán, vagy meghallgatható a legtöbb podcast felületeken.

Legfrissebb