Ugrás a tartalomra

Transz témájú nyári tábort szerveztek kiskorú gyerekeknek

Egy nyári tábort indítottak Indianapolisban, Indiana államban, ahol a harmadik osztálytól az ötödik osztályos gyermekek szexuális nevelésével foglalkoznak egy "befogadó szexuális oktató" segítségével, aki azt szorgalmazza, hogy a kiskorúak "felderítsék" az óvszerhasználatot és a pornográfiát.


A jelszóval védett Eventbrite oldal szerint a szexuális nevelési témájú esemény egy gyermektábor, amelyre június 6. és 10. között kerül sor a Half Liter BBQ & Beer Hallban. Az esemény szórólapján a nyári tábor célját így írják le: „Megerősítő, nem bináris, test-pozitív, szociális és érzelmi tanulás játékokon keresztül”.


A GYIK szekció szerint a nyári táborban résztvevő gyerekeket nem osztják fel generációkra, amikor a pubertásról és a szexről tanulnak, mivel a nem "spektrum, és nem bináris". Ezen kívül a gyerekek óvszerbemutatót is láthatnak:

"Ebben a korban a gyerekek felkészültek az egyenletes tanulásra. Ők információgyűjtők. A kötszer használatában nincs szégyen vagy rosszindulat, és ugyanezt a filozófiát alkalmazzák az óvszerre és más termékekre is."

Az esemény színes grafikája szerint a regisztráció az egyhetes, 8-17 óráig tartó szex edukációs nyári táborra 250 dollárba kerül a szülőknek. Az eseményen részt vevő családoknak május 28-án eligazításon kell részt venniük, ahol a szülők „magatartási megállapodásokat”, beiratkozási papírokat írnak alá.


Az oktatók csapata az IndyPride igazgatótanácsának egyik tagjából, egy Purdue Egyetemen nemi és szexualitási tanulmányok alapképzést végzett munkatársból, valamint egy transz queer oktatóból áll.

A zártkörű rendezvényportál eléréséhez azoknak a szülőknek, akik kiskorú gyermeküket szeretnék beíratni, el kell kérniük a jelszót az esemény szervezőjétől.

(Post Millenial)

Legfrissebb