Ugrás a tartalomra
HitHírekTim TebowNFL

Tim Tebow: "Isten soha nem fogja elpazarolni a fájdalmadat, ha neki ajánlod"

Tim Tebow író és sportelemző szerint a fájdalomnak lehet célja az életben, ha a keresztények bíznak Istenben, és "neki ajánlják fel".

Tebow, az ESPN elemzője, egykori profi amerikai futballista egy új Instagram-bejegyzésében arról beszélt, hogy az élet fájdalmait – legyen szó szívfájdalomról, csalódásról, munkahelyi kudarcokról vagy egy szeretett személy elvesztéséről – Isten felhasználhatja, ha a keresztények bíznak benne.

"Isten soha nem fogja elpazarolni a fájdalmadat, ha Neki adod"

- mondta Tebow,

Instagram-bejegyzésben kiemelte, hogy az élet "nem fájdalommentes".

"Ha megnézzük a Biblia összes hősét, szinte mindegyikük fájdalmukkal nagy célt szolgált, és amikor folytatták a következő lépés megtételét, végül nagy hatással volt rájuk."

-fejtette ki.

"Tehát ha fájdalmat, csapást, kudarcot és szívfájdalmat élsz át, tudd, hogy amikor továbbra is bízol Istenben, és ezt a fájdalmat neki adod, akkor célt tud teremteni benne. Hiszem, hogy megteszi, és hiszem, hogy akarja."

-emelte ki.

Tebow "Mission Possible" elnevezésű videotanfolyam weboldala is tükrözi a korábbi játékos meggyőződését, miszerint "az igazán értelmes élet nem nagyobb kényelem vagy könnyedség, hanem egyértelmű küldetés".

(Christian Headlines)

Legfrissebb