Tennessee nem kérne a gyerekeknek szóló drag műsorokból

Tennessee nem kérne a gyerekeknek szóló drag műsorokból
Jack Johnson Tennessee szenátusának republikánus többségi vezetője

Tennessee állam törvényhozói olyan törvényjavaslatot terjesztettek elő, amely büntethetővé tenné a gyermekeknek szóló vagy közvetlenül a gyerekeket célzó transzvesztita műsorokat.

Jack Johnson Tennessee szenátusának republikánus többségi vezetője a múlt héten nyújtotta be az SB 0003-as számú törvényjavaslatot, amely megvédi a gyermekeket attól, hogy szexuálisan egyértelmű műsoroknak legyenek kitéve, beleértve a drag queen előadásokat a köz- és magánterületeken.

Ha elfogadják, bárki, aki "felnőtt kabaréelőadásban vesz részt közterületen vagy olyan helyen, ahol a felnőtt kabaréelőadást nem felnőtt személy is megtekintheti", bűncselekménnyel vádolható, ami egytől hat évig terjedő börtönbüntetést vonhat maga után.

Johnson elmondta:

"Azért nyújtottam be ezt a jogszabályt, hogy megvédjem a gyermekeket. Vannak bizonyos előadások, filmek és helyek, amelyek nem megfelelőek a gyermekek számára. Ahogy a jelenlegi törvények tiltják a sztriptízbároknak a gyermekek beengedését, úgy ez a jogszabály is megtiltaná, hogy szexuálisan szuggesztív drag-show-kat adjanak elő közterületen, vagy bármilyen nem korhatáros magánterületen, ahol kiskorúak lehetnek jelen"

Hozzáteszi, hogy a jogszabály a Tennessee-szerte vitatott esetekre reagál, amikor gyermekek is részt vettek drag-show-kon.

(CBN)

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2022 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.