Ugrás a tartalomra

A Hit Rádió egyetlen online rádióadásból mára Magyarország piacvezető köz- és hitéleti médiacsoportjává vált. Mindehhez sem állami támogatást, sem külföldi pénzeket nem kaptunk soha, és a reklámpiacon is korlátozott források állnak a rendelkezésünkre. Így tudjuk továbbra is minden befolyástól mentes, független orgánumként megőrizni a hitelességünket.Két éve költöztünk a Budapest belvárosába, innen nőtte ki magát a Hit Rádió Közélet és a Hit Rádió Plusz csatorna mellett Fekete Rita saját csatornája, a Tribün, a Deepstage és a Lélekmód csatornák, de a mi komplexumunk ad helyet az Ultrahang és az Ultrahang Plusz csatornák stúdiófelvételeinek is. Emellett nagy hangsúlyt fordítunk a tehetséggondozásra is a Hit Rádió Médiaműhely program keretein belül.

Örömmel jelentjük, hogy havonta több mint 7 millió alkalommal kapcsolnak adásainkra világszerte. A Hit Rádió, és a hozzá tartozó platformok stabil szereplői a hazai lejátszási toplistáknak.

Miközben egyre több és egyre népszerűbb adást gyártunk, elengedhetetlenné vált, hogy a jelenleg maximális terheléssel működő stúdióink infrastrukturális hátterét tovább fejlesszük, valamint új stúdiókat alakítsunk ki a gyártási kapacitás bővítésére.

Elhatározásunkat erősíti, hogy néhány héttel ezelőtt a Youtube letiltotta a Hit Rádió közéleti csatornáját, sőt, a teljes elhallgattatást is kilátásba helyezte, amit a szólás- és véleményszabadság elleni támadásként értékelünk. Ezért is alkottuk meg a Hit Rádió Média Bárka projektet, mely jövőbelátó felkészülést jelent a teljes cenzúra idejére. Célunk a következő két évben egy kiszolgáltatottságoktól mentes médiaközpont építése.A  Hit Rádió Média Bárka projekt ütemezési terve a következő két évre:

Nulladik lépés
: A Hit Rádió háttérinformatikai struktúrájának teljes átvilágítása és alternatív felületek létrehozása arra az esetre, ha az egyes platformok már nem lesznek elérhetőek számunkra. Fő célunk, hogy közvetlenül érjük el a hallgatóinkat.

Első lépés: Mivel az elmúlt két intenzív esztendő komoly igénybevételt jelentett a meglévő stúdiónkon, szeretnénk azt teljesen felújítani, új arculattal ellátni.

Második lépés: A főstúdiónk után szeretnénk felfejleszteni a Hit Rádió 2-es stúdióját, ahol podcastokat, magazinműsorokat és újabb tematikus adásokat tudunk gyártani.

Harmadik lépés: Megépülne a 3. stúdiónk, melynek célja, hogy a meglévők mellett újabb médiatermékeket fejlesszünk.

Kedves Hallgatónk!

Arra kérjük, hogy ha Ön is tud azonosulni a Hit Rádió céljaival, csatlakozzon a Hit Rádió Média Bárka programhoz támogatóként, melyet az alábbi módokon tehet meg:

Legfrissebb