Ugrás a tartalomra

Szexuális képek, LGBTQ gyerektörténetek és drag queenek egy amerikai ifjúsági kiadó kínálatában

🛑 Elmúltam 18 éves & tovább olvasom! ⬇

Iskolákkal és a Disney-vel is kapcsolatban álló nonprofit szervezet mutatott be elképesztő szexuális és LGBTQ tartalmú gyermekkönyveket.

A "First Book" nevű nonprofit szervezet, amely partneri viszonyban áll a Disney-vel, az Amerikai Tanárok Szövetségével (AFT)  és más szervezetekkel, ingyenes és jelentős kedvezményekkel elérhető könyveket biztosít az alacsony jövedelmű iskoláknak.

A termékeik némelyike ​​szexképeket tartalmaz és a szülők kifogásolták őket a gender ideológia népszerűsítése miatt is.

A First Book, amely "innovatív úttörőnek" nevezi magát az "oktatási méltányosság terén", több mint 10 éve áll partnerkapcsolatban az AFT szakszervezetével amely szervezet termékeit népszerűsíti is tanárai számára.

Az iskolák oktatói számára kínált könyvek némelyike ​​olyan témákkal foglalkozik, mint a nemi identitás, a szex és a drag queen-ek. Noha a First Book általában a Disney-t és az Amerikai Tanárok Szövetségét is partnerei közé sorolja, nem sorolja fel őket kifejezetten az ebben a cikkben felsorolt ​​címek népszerűsítését célzó kezdeményezés részeként.

A Fox News megkereste a Disney-t és az AFT-t is a témában, de nem kapott választ.

A kínálatban hajmeresztő könyvek érhetőek el:

Fred felöltözik (4-6 éves korig)

A "Fred felöltözik" egy kisfiúról szól, [aki] szeret meztelenül lenni. A könyv akkor ér véget, amikor Fred úgy dönt, hogy beöltözik anyja szekrényébe, ami később családi üggyé válik, amelyben mindkét szülő nőies ruhákba öltözik.

– Fred meztelen – áll a könyvben. Az illusztrációk 14 alkalommal ábrázolják meztelenül a gyermeket.

„Meztelenül, vadul és szabadon kószál a házban” – áll a könyvben. – "Fred talán soha nem öltözik fel" - írják.

Flamer

A "Flamer" egy képregény, amely szexuális töltetű témákat és képeket tartalmaz. A szereplők az erekcióról, a pénisz méretéről beszélnek, az illusztrációk pedig meztelen tinédzser fiúkat ábrázolnak

Ki az a RuPaul? (7-9 éves korig)

A "Ki az a RuPaul?" könyv RuPaul Andre Charlesról, drag queenről és a reality-tévésztárról szól. A könyv szexuális pozícióban lévő drag queeneket tartalmaz.

A drag queen… [az] leggyakrabban olyan férfi, aki nőnek öltözik, és úgy viselkedik" – áll a könyvben. „RuPaul azt mondja: „Mindannyian meztelenül születünk, a többi pedig drag." Ru azt jelenti, hogy mind egyformák vagyunk – és az élet egy teljesítmény."

"Egyes drag queenek transzneműek vagy nem binárisak. A transz emberek nemük (hogyan érzik magukat belül) különbözik attól a nemtől (férfi vagy nő), amelyhez születésükkor hozzárendelték. A nem bináris emberek nem azonosítják magukat teljesen férfinak vagy teljesen nőnek. Ezeket a királynőket inkább „ő”-nek vagy „ők”-nek hívják (nem pedig „ő-nek”)"-olvasható.

A könyv utasításokat is tartalmaz a drag queen-nek való öltözködéshez. "A drag queen karaktere tipikusan eltúlzott kép a nők megjelenéséről" - áll a könyvben.

Arisztotelész és Dante belemerülnek a világ vizébe

"Arisztotelész és Dante" két tizenéves fiúról szól, akik egymásba szeretnek. Sok oldal a könyvben, ha nem a legtöbb oldal a szexről, a szex tervezéséről, a szexuális élvezetről és a szexuális vágyról szól.

"Azt hiszem, Dante le tudná varázsolni rólam a nadrágot. És a fehérneműmet is" - áll a könyvben. – "Csak arra tudok gondolni, hogy melletted alszom. Mindketten meztelenül"- olvasható.

Egy másik, a nonprofit szervezet által kínált könyv, az "Arisztotelész és Dante, felfedezi az univerzum titkait" a maszturbációt tárgyalja.

"Dante élvezte a csókolózást. És gyanítottam, hogy ő is szeret önkielégíteni. Azt hittem, az önkielégítés kínos. Nem is tudtam, miért. Egyszerűen így volt. Olyan volt, mintha szexelnél magaddal" - áll a könyvben. "Ari, maszturbálsz? Gondolkozom... Mostanában kicsit megszállott vagyok ezzel a témával. Lehet, hogy ez csak egy fázis. De Ari, ha maszturbálsz, mit gondolsz róla?" - írják.

Névmáskönyv (0-3 éves korig)

Az „örömteli bevezetés a névmásokba” könyv nagyon fiatal korú gyermekek számára készült, és az „ők” névmást és az olyan "új névmásokat" tárgyalja, mint a „ze”, „zie”, „sie” és „questioning”.

Julian egy sellő (7-9 éves korig)

Jessica Love írónő "Julian egy sellő" című könyve egy fiút ír le, aki sellő akar lenni. A könyv alatt a fiú többször is fehérneműig vetkőzik. Később rúzst és fejdíszt vesz fel. Ezután ékszereket kap, mielőtt elviszik a NYC Mermaid Parade-re, ahol szabadon kifejezheti magát.

"Ez a gyönyörű könyv azon kevés képeskönyvek egyike, amelyek a nemi hovatartozásnak nem megfelelő gyerekekről szólnak" - áll a könyvről a szerző weboldalán közzétett kritikában.

Jó érzés önmagadnak lenni: könyv a nemi identitásról (7-9 éves korig)

Ez a könyv a transznemű és a cisznemű identitásra tanítja a gyerekeket.

"Ez… Xavier. Xavier cisznemű fiú. Ez azt jelenti, hogy amikor Xavier megszületett, mindenki fiúnak hitte, és ahogy nőtt, kiderült, hogy mindenkinek igaza volt – ő fiú."

„Mindenki fiúnak vagy lánynak érzi magát”, kivéve a nem bináris gyerekeket – magyarázza a könyv.

Ő Ruthie barátja, Alex. Alex fiú és lány is. Amikor Alex megszületett, mindenki azt hitte, hogy Alex lány, de Alex fiú és lány is. Ez Alex nemi identitása."

Egy másik karakter, JJ, se nem fiú, se nem lány, és "ők" névmásai vannak. "Mióta JJ nagyon kicsi volt, soha nem érezték magukat pontosan fiúnak vagy lánynak – csak úgy érezték magukat. Ez JJ nemi identitása."

A gyerekeknek szóló könyv továbbá azt állítja, hogy „sokféle módon lehet fiú vagy lány… [vagy] nem bináris”.

"Néhány gyerek úgy érzi, hogy a nemi identitásuk nem mindig ugyanaz – gyakran változik." - írják.

Being You: Első beszélgetés a nemről


"Különböző testeknek más-más részei vannak... Egyes testeknek van hüvelye. Vannak, akiknek hímvesszőjük van. Minden ember testrészei másképp néznek ki" - áll a kisiskolásoknak szóló könyvben.

A könyv azt tanácsolja, hogy a felnőttek tanítsák a gyerekeket a nemi szerveikről.

„Ha segítünk a gyerekeknek megtanulni a különböző testrészek anatómiai elnevezését – beleértve a nemi szerveket is – erőt ad a gyerekeknek, erősíti önbecsülésüket, és segít az egészségről és identitásról szóló fontos beszélgetések kezdeményezésében " - írják.

21 dollárért 24 könyv kapható ebből a kiadványból.

Jazz vagyok (4-6 éves korig)

Az "I Am Jazz" társírója Jazz Jennings, aki egy TLC-műsorban szerepelt, amely bemutatja egy transznemű tini életét. A cselekmény azzal kezdődik, hogy egy transznemű gyermek megpróbálja elhitetni a szüleivel, hogy lány.

"Ha úgy tennék, mintha fiú lennék, úgy érzem, hogy hazudnék" - áll a könyvben.

"Aztán egy csodálatos napon minden megváltozott. Anya és apa elvittek találkozni egy új orvossal, aki rengeteg kérdést tett fel. Ezután az orvos beszélt a szüleimmel, és én hallottam először a „transznemű” szót. Az éjszaka lefekvéskor a szüleim mindketten megöleltek, és azt mondták: "Most már megértjük. Légy az, aki vagy. Szeretünk, bármi is legyen"" - folytatódott a szöveg.

Calvin (4-6 éves korig)

A "Calvin" egy transznemű fiúról szól, aki coming outol.

„Szeretünk, ha fiú vagy, lány, egyik sem vagy mindkettő” – mondta a gyerek apja Calvinnek. – Apa azt mondta, vannak más transzneműek is a világon - olvasható.

Amikor Aidan testvér lett

A könyv egy fiatal fiú, Aidan utazását mutatja be, aki transzneműként jelentkezik.

A könyv ezt írja: "Amikor Aiden megszületett, mindenki azt hitte, hogy lány. A szülei szép nevet adtak neki... De ahogy Aidan nagyobbra nőtt, gyűlölte a nevének hangzását... Valóban másfajta fiú volt. ."

Aidan anyja bevallja, hogy hibát követett el, amikor félrevezette a fiát, és azt mondta: "Amikor megszülettél, nem tudtuk, hogy a mi fiunk leszel. Követtünk el néhány hibát, de te segítettél kijavítani."

Amikor Aidan anyja teherbe esett, valaki megkérdezte tőle, hogy fiú-e vagy lány.

"Aidan nem szerette, amikor az emberek megkérdezték, hogy fiú-e vagy lány, és remélte, hogy a baba még nem hall. Örült, amikor anya csak mosolygott, és azt mondta: "Gyermekem lesz" - meséli a könyv.

Feminista baba

A „Feminist Baby” célja felvizezni a feminizmus gondolatait, hogy elérhető legyen a fiatal gyerekek számára.

"Ismerd meg az elfojthatatlan feminista babát! Vicces, félelmet nem ismerő, és a lehető legtöbb zajt akarja kelteni. Minden korosztály olvasói szeretni fogják ezt az okos, frissítő könyvet, amely hozzáférhető módon tárja fel a feminizmust" - áll az Amazon leírásában.

A Fox News megkérdezte a First Bookstól, hogy értesítik-e az iskolákat és/vagy a szülőket, amikor szexképekkel és genderideológiával rendelkező könyveket visznek be az iskolákba.

"Közvetlenül együttműködünk a formális és informális oktatók közösségével, akik képesek kiválasztani azokat a könyveket, amelyek a diákjaikat szolgálják és elismerjük a mély köteléket ezen pedagógusok és az általuk nevelt gyermekek szülei és gondozói között"

-nyilatkozták.

Arra a kérdésre, hogy a szexképeket tartalmazó könyvek terjesztése hogyan segíti elő a sokszínűséget, a First Book nem válaszolt.

(Fox News)


Legfrissebb