Sorra mondják le Netflix előfizetésüket az izraeliek

Sorra mondják le Netflix előfizetésüket az izraeliek
Photo by Nadjib BR / Unsplash

Sokan azt remélik, hogy a streaming-óriás lépéseket tesz annak a filmnek az eltávolítására, amely az IDF katonáit palesztinok kivégzésével vádolja - számolt be a Neokohn.

Sok izraeli felháborodását fejezte ki és lemondta Netflix-előfizetését, miután a streamingplatform csütörtökön bejelentette, hogy elérhetővé teszi a „Farha” című filmet – amely egy palesztin család izraeli katonák általi kivégzését mutatja be.

A filmet a jordániai rendező, Doreen J. Salam rendezte, és a Nakbát („katasztrófa” arabul, ami a palesztinok számára Izrael állam megalakulását jelenti) állítja a középpontba. A filmben látható egy 15 perces jelenet is, amelyben izraeli katonák lemészárolnak egy palesztin menekült családot, köztük egy egyéves csecsemőt.

„Több mint két év előfizetés után úgy döntöttem, hogy lemondom az előfizetést, mivel a Netflix támogatja az Izrael-ellenes filmet”

– írta egy streamelő.

„Nem tudok előfizetni egy olyan oldalra, amely támogat egy ilyen sokkoló filmet, amelyben az [izraeli] katonákat aljas, szív és emberség nélküli gyilkosokként ábrázolják”

– írta egy másik csalódott előfizető.

A teljes cikk ide kattintva érhető el!

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2023 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.