Ugrás a tartalomra

Sellőket szerető minotaurusz gyermekek: egy professzor szerint ez csodálatos

Szerinte a gender forradalmat a gyermekek irányítják.

A Minotauruszról készült szobor Mexikóban - Kép forrása: CRAIG LOVELL/CORBIS DOCUMENTARY/GETTY IMAGES

Egy orvostudományi egyetem professzora úgy véli, hogy az sem probléma, ha a gyermekek mitológiai lényként, például minotauruszként azonosítják magukat.


Egy kaliforniai kórház vezetője és professzora azt állította, hogy azok a gyermekek, akik mitológiai ihletésű lényekként azonosítják magukat, a sellőket szeretik. - számol be az NYPost.

Diane Ehrensaft az UCSF Benioff Gyermekkórház nemi fejlődési központjának mentálhigiénés igazgatója és vezető pszichológusa. Emellett az UCSF orvosi karának professzora is. A klinikai pszichológus szakterülete a "transznemű, és a nemi identitási problémákkal küzdő gyermekek nemi megerősítő ellátása".

Diane Ehrensaft - Kép forrása: UCSF Benioff Children's Hospital

Ehrensaft úgy véli, hogy a transzneműek forradalma a 60-as évek feminista mozgalmának következő fázisa, amelyben a nemekkel kapcsolatos sztereotípiák megkérdőjelezése szerepelt.

Állításai szerint a gyermekek "nemi hibridént" is azonosíthatják magukat, például minotaurusznak,  és az sem probléma, ha minden évszakban más nemet választanak.

"Teljesen egyetértek azzal, hogy a nemek közötti forradalom kellős közepén vagyunk, amelyet a gyermekek vezetnek. És ezt csodálatos dolog látni"

A professzor egy hét éves kisgyermek szavait is felidézte, aki az irodájában forgott körbe-körbe, miközben ezt mondta:

"Látod, én egy Prius vagyok, elől fiú vagyok, hátul pedig lány"


Legfrissebb