Ugrás a tartalomra

Sátánistáknak is gyűjtött adományokat a Fox News

Az egyik alkalmazott szerint ez egy hatalmas pofon a keresztényeknek.

Forrás: Erik McGregor/LightRocket/Getty Images

A Fox News egy friss jelentés szerint pénzt adományozott több baloldali érdekvédelmi szervezetnek, köztük a Satanic Temple nevű sátánista szervezetnek is.

A Fox News a konzervatív amerikaiak médiájaként szerzett magának hírnevet. Azonban olyan informátorok, akik jelenleg vagy egykor a médiaközpontban dolgoztak, nemrég a Blaze Media-nak elmondták, hogy a Fox News anyavállalata több baloldali érdekvédelmi csoportnak is hajlandó akár 1000 dolláros adományokat is  összedobni  a "Fox Giving" nevű alkalmazáson keresztül. - számol be a Christian Post.

A Blaze Media programigazgatója, Rikki Ratliff-Feldman a Fox News két alkalmazottjával és egy korábbi Fox News producerrel beszélt, akik elárulták, hogy a vállalat három hírhedten liberális érdekvédelmi szervezetnek adományozott: az abortuszszolgáltató Planned Parenthoodnak, az LMBT aktivista csoportnak, a Trevor Projectnek és a Southern Poverty Law Center-nek. A Fox emellett a Satanic Temple (Sátáni Templom) számára is adományozott, amely például arról is híres, hogy a "Good News Club" (keresztény iskolai szakkör) elindulására adott válaszul elindította az "After School Satan Club" nevű sátánisták által tartott iskolai szakkört.

A Blaze Media által közzétett képernyőfotó - forrás: theblaze.com

A Blaze Media jelentése körülbelül egy hónappal azután készült, hogy a Matt Walsh, a Daily Wire kommentátoa által megosztott, kiszivárgott dokumentumokból kiderült, hogy a Fox arra bátorítja alkalmazottait, hogy adakozzanak a Trevor Projectnek, amely arról ismert, hogy az "iskolákban szorgalmazza a transz ideológia terjesztését", és "egy olyan, szexuálisan explicit chatszobát üzemeltet, amelyen 13 éves gyerekek léphetnek kapcsolatba LMBTQ felnőttekkel."

"Ez egy hatalmas pofon a cég minden keresztényének"

– jelentette ki a Fox News egyik alkalmazottja.

"Személy szerint engem sért, hogy ez a cég úgy tesz, mintha támogatná a keresztényeket, és mégis hajlandóak akár 1000 dolláros adományt adni a Sátáni Templomnak"

–  folytatta az alkalmazott.

Legfrissebb