Ugrás a tartalomra

Sátánista találkozókat tarthatnak majd egy kaliforniai iskolában

Photo by Element5 Digital / Unsplash

Egy "After School Satan Club" engedélyt kapott arra, hogy havonta találkozókat tartson egy kaliforniai általános iskola étkezdéjében.

A múlt héten a Tehachapi Unified School District jóváhagyta a döntést, hogy a klub a kaliforniai Tehachapiban található Golden Hills Általános Iskolában tarthasson találkozókat.

"A Sátáni Templom október végén kezdte meg a kommunikációt a kerülettel, és október 21-én nyújtotta be (...) a létesítményhasználati engedélykérelmét" - írja a Tehachapi News.

"A szervezetet november 14-én értesítették arról, hogy a Golden Hills étkezdéjének használatát jóváhagyták"

-adták hírül.

Lucien Greaves, az After School Satan Club társalapítója és szóvivője kijelentette, hogy annak ellenére, hogy a csoport nevében szerepel a Sátán, "nincs semmi, ami miatt meg kellene sértődni".

"Nem akarjuk, hogy az emberek ne tudják, kik vagyunk, amikor ezeket a programokat szervezzük, mivel úgy gondoljuk, hogy sokkal intenzívebb lenne a visszhang, ha megpróbálnánk elrejteni"

- tette hozzá.

Paul Hicks, After School Satan Club vezetője megjegyezte, hogy "jelenleg is működik ott egy Good News Klub, amely arra tanítja a gyerekeket, hogy menjenek lelkeket menteni Jézusnak, az iskolában"

"Mi egy alternatív nézőpontot szeretnénk adni"

-fogalmazott.

(Christian Headlines)

Legfrissebb