Ugrás a tartalomra

Rajongók tömegeit veszítette el Billie Eilish, miután közölte, hogy biszexuális

Meglepődött, hogy az emberek még nem tudták.

Billie Eilish a 2020-as Spotify Best New Artist Partyn 2020. január 23-án a kaliforniai Nyugat-Hollywoodban. Kép forrása: Willy Sanjuan/Invision/AP

Több, mint százezer követő hagyta faképnél a híres énekesnőt, miután bejelentette, hogy a saját neméhez is vonzódik. - számol be az index.

A 21 éves Billie Eilish több mint 100 ezer követőt veszített egy december 2-i interjú után, amelyben a hét Grammy- és egy Oscar-díjas énekesnő nyíltan beszélt arról, hogy vonzódik a nőkhöz is. A biszexualitásáról szóló kijelentését később a Variety Hitmakers rendezvényén is megerősítette.

Nem volt nyilvánvaló? Nem tudtam, hogy az emberek nem tudják. 

– mondta.

Úgy tűnik, hogy a kijelentései nem nyerték el a rajongók tetszését, ugyanis egy nappal az interjú után – amikor a közösségi médiában is megerősítette a biszexualitását – drasztikusan csökkenni kezdtek az Instagram-követői – írja a Daily Mail

AZ INTERJÚ UTÁNI NAPON 75 EZER, MÉG EGY NAPPAL KÉSŐBB PEDIG CSAKNEM 50 EZER KÖVETŐJE HAGYTA EL BILLIE EILISHT. 

Az Instagrammon közzétett bejegyzésre reagálva, több felhasználó is undorítónak nevezte az énekesnőt, mások pedig egyszerűen csak annyit kommenteltek a posztjához, hogy nem követik őt többé. Voltak olyanok is, akik dühösen reagáltak, mondván Eilish coming outja nem is volt valódi. 

Legfrissebb