Pedofilokkal szimpatizáló színdarabot támogat a német állam

Valószínűleg ez az első európai eset, amikor ilyet adófizetők pénzéből tesznek.

Pedofilokkal szimpatizáló színdarabot támogat a német állam
Photo by Christian Wiediger / Unsplash

Az Alapjogokért Központ szúrta ki, hogy a pedofíliát és a pedofilokat megértő hangnemben bemutató színdarabot készítenek a „Theater unterm Dach”színházban, melyet a berlini városi tanács és egy német állam által finanszírozott művészeti program is támogat - számolt be a 888.hu.

Mint írták, az elmúlt években számos alkalommal találkoztunk olyan esetekkel, amikor különböző NGO-k vagy aktivista csoportok megpróbálták normalizálni a pedofíliát, mondván, hogy ez is csak egy szexuális irányultság. Azonban ez az első európai eset, amikor mindezt adófizetők pénzéből teszik.

A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt. Cikkében Malone szexuális irányultságként hivatkozik a pedofíliára, a színdarab készítői pedig egyenesen azt állítják, hogy „durva leegyszerűsítések és bűnügyekkel kapcsolatos félreértések alakították ki a pedofilokról a társadalomban jelenleg élő képet” és konzekvensen „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” nevezték a pedofilokat.

Közben Skóciában is botrány alakult ki, ugyanis egy, az Európai Unióhoz köthető jelentésben a pedofilokra az általuk preferált „kiskorúakra vonzódó személyek” (MAP) kifejezéssel hivatkoztak.

A legtöbb skót mélységesen zavarónak és helytelennek talán minden olyan kísérletet, amely a pedofíliával kapcsolatos nyelvezet felpuhítására irányul a hivatalos iránymutatásban.”

– fogalmazott a skót konzervatívok szóvivője a The Telegraph által idézett nyilatkozatában.

(888)

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2023 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.