Ugrás a tartalomra

Örömhír: negyedik gyermekét hozta világra Gal Gadot

Az Instagrammon jelentették be a hírt férjével.

Gal Gadot a kilencedik Breakthrough-díj átadási ünnepségén a Los Angeles-i Filmakadémián 2023. április 15-én. Kép forrása: Jordan Strauss/Invision/AP

Gal Gadot és férje, Jaron Varsano a közösségi oldalakon közölték a rajongókkal, hogy megszületett negyedik gyermekük.

Néhány órával a szülés után Gadot fotókat posztolt magáról és újszülött kislányáról az Instagramon:

"Édes kislányom, üdvözöllek. A terhesség nem volt könnyű, de túléltük.

- mondta.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)


Gal Gadot a kislány nevét és annak jelentését is megosztotta a rajongóival:

"Annyi fényt hoztál az életünkbe, méltó vagy a nevedhez, Ori, ami héberül azt jelenti, hogy "az én fényem". A szívünk tele van hálával."

Ori, a házaspár negyedik gyermekeként csatlakozik testvéreihez, a 12 éves Almához, a hatéves Mayához és a majdnem hároméves Danielához.

A brit újság, a Daily Mail még decemberben hozta nyilvánosságra a várandósság hírét, amikor fotókat közölt a színésznőről.

A Wonder Woman sztárja az utóbbi időben szokatlanul csendes volt az Instagrammon, ahol 109 millióan követik, mivel a szülést megelőző hónapokban magára vigyázott. Ez sokaknak feltűnt, mivel a Hamasz október 7-i mészárlását követő első napokban, posztok és történetek tucatjait töltötte fel, amelyekben a túszok szabadon bocsátását követelte, és részt vett a Hamász kegyetlenkedéseiről készült film vetítésének megszervezésében is amelyet a hollywoodi sztárok számára vetítettek le tavaly ősszel.

Gadot 2022-ben az InStyle magazinnak beszélt az anyaság iránti szeretetéről:

"Imádok szülni. Hetente egyszer megtenném, ha tehetném. Annyira varázslatos...az a pillanat, amikor úgy érzed, hogy életet teremtesz, hihetetlen".

Legfrissebb