Ugrás a tartalomra

Nyíltan lázad Florida Bidenék genderőrült iskolai irányelvei ellen

Fotó: Win McNamee/Getty Images

A floridai oktatási minisztérium azt mondta az állami iskoláknak, hogy nem kell követniük az új Biden-adminisztrációs szabályzatot, amely megtiltja a nemhez kötött mellékhelyiségeket, és megköveteli az iskoláktól, hogy biológiai férfiakat engedjenek be a lányok sportcsapatába.

Manny Diaz Jr., a floridai oktatási minisztérium biztosa július 28-án üzenetet küldött ki az iskolafelügyelőknek amelyben kijelenti, hogy az aktuális adminisztráció politikája „nem kötelező érvényű”, „nem hoz létre új jogi kötelezettségeket”, és „nem kellene irányadó jogként kell kezelni.”

Diaz az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma (USDOE) és az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) által kiadott új irányelvekre hivatkozott. Az irányelvet „szabálynak” titulálták.

"Valóban, az USDOE még a peres eljárás során is elismerte, hogy útmutatója nem kötelező érvényű vagy nem végrehajtható"

- írta Diaz.

„Mint ilyen, ne kezelje az USDOE vagy USDA útmutató dokumentumait kötelező erejűként, és ne módosítsa más módon az ezeken a dokumentumokon alapuló gyakorlatait vagy eljárásait.”

-szólította fel üzenetének címzetteit.

A Diaz feljegyzése még arra is figyelmezteti a floridai iskolákat, hogy a Biden-adminisztráció szabályának betartásával megsérthetik a floridai törvényt.

„Ezekben az útmutató dokumentumokban semmi sem követeli meg, hogy a nőként azonosított biológiai férfiaknak hozzáférést biztosítsanak női fürdőszobákhoz, öltözőkhöz vagy hálótermekhez; vagy hogy a  nőként azonosított biológiai férfiakat rendelni női szobákhoz; vagy hogy lehetővé tegyék a nőkéntk azonosított férfiak számára, hogy női sportcsapatokban versenyezzenek”

– írta Diaz.

"Amennyiben ezeket a dolgokat megteszi, veszélyezteti a floridai diákok biztonságát és jólétét, és megsérti a floridai törvényeket."

-hangsúlyozta.

A floridai oktatási minisztérium – írta Diaz – „nem fogja tétlenül nézni, amikor a szövetségi ügynökségek olyan szexuális ideológiát próbálnak ráerőltetni a floridai iskolákra, amelyek veszélyeztetik a floridai diákok egészségét, biztonságát és jólétét”.

„A minisztérium mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje minden floridai diák jólétét, és érvényesítse minden szülő jogát, hogy megtudja, mi történik gyermeke osztálytermében. Bízunk benne, hogy Ön is csatlakozik ehhez az erőfeszítéshez”

– írta.

(Christian Headlines)

Legfrissebb