Ugrás a tartalomra

Népszerű keresztény dal ihletett új gyerekkönyvet Isten szeretetéről

Jordan Feliz népszerű dala ihletett egy új gyerekkönyvet Isten szeretetéről.

A RIAA Gold® és Dove-díjas pop előadót és dalszerzőt, Jordan Felizt elsőszülött kislánya, Jolie ihlette meg, hogy megírja és felvegye a „Beloved” című dalt, amely a 2015-ben megjelent debütáló albumának címadó száma.

A dal hallgatók millióit bátorította szerte a világon, köztük Jes Woller neves gyermekírót és Hilary Griffith illusztrátort, akik megírtak egy szívmelengető, új gyermekkönyvet Beloved címmel, amely szeptember 20-án jelent meg a Callawind Könyvkiadóval közösen.

Ez az értékes, 24 oldalas mesekönyv a 2-6 éves gyerekeknek tanítja meg, hogyan találják meg a valódi értéket Jézus szeretetében.

„Imádkozom, hogy mindenki, aki elolvassa ezt a könyvet, emlékezzen Isten irántuk érzett szeretetére, és hogy identitása megszilárduljon benne”

– mondta Feliz.

Beloved megosztja egy kislány történetét, akit Jolie-nak hívnak és egy napot a tengerparton tölt apjával. Az apja, aki figyelemreméltóan hasonlít a „Beloved” dal szerzőjére, azt mondja a lányának, hogy ő  egy „szeretett” személy. Jolie a vidám napot azzal tölti, hogy azon töpreng a szó jelentésén, és azon, hogyan tudja továbbra is szeretni apja. A nap végéhez közeledve apja elárulja, hogy mindig is szeretni fogja őt és az anyukáját, de még inkább Jézust, majd megosztja lányával azt a reménnyel teli üzenetet, miszerint ő is Isten gyermeke.

„Nagy megtiszteltetés volt ezen a projekten dolgozni, és emlékeztetni a gyerekeket arra, hogy szeretik őket, függetlenül a körülményektől vagy a saját erőfeszítéseiktől”

– mondja Woller.

„A Beloved egy gyönyörű dal, és azért imádkozom, hogy ez a könyv még jobban hangsúlyozhassa, milyen nagy értéket tulajdonít Isten nekünk, és milyen mélyen szeretünk mindannyiunkat”

-tette hozzá.

(Jesusfreakhideout)

Legfrissebb