0279 Ugrás a tartalomra

Mézes András: A változó világrend változó törvényei

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Így befolyásolta a járvány az istentiszteletek látogatottságát, pert indítottak az Egyesült Metodista Egyház ellen, már idén megérkezhet az emberi szintű mesterséges intelligencia - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Robert C. Castel: Az ukrán ügy elpalesztinosodik

A finn NATO csatlakozás nem csak nyereséggel jár a szövetség számára, hanem hoz magával olyan megoldandó próblémákat is amelyekről senki nem szeret beszélni. Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő a Tűzvonalban adásában három olyan lehetséges hátrányra is felhívta a figyelmet, amely később még fejfájást okozhat a nyugati katonai szövetség számára. A Templom hegyen zavargások törtek ki, Gáza felől pedig rakétákat lőttek ki, szakértő vendégünk úgy látja ezek az Izraelben történő események mind egyírányba mutatnak, de hova?


Megtévesztés és kontroll? - így készülnek a médiabirodalmak az elnökválasztásra

Nagy port kavart a Fox News ellen indított rágalmazási per, melyet egy amerikai szavazógépgyártó cég nyújtott be. A Dominion azzal vádolja a csatornát, hogy hamis vádakat terjesztettek, miszerint a cég gépei átírták a voksokat. Többek között erről az ügyről is beszélgettünk Fekete Rajmunddal, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatójával és az NKE Amerika Kutatóintézet tudományos munkatársával a Világnézet műsorában. Megnéztük a Fox csatorna jelenlegi helyzetét az amerikai sajtóorgánumok között, és kitértünk arra is, hogy a különböző hírcsatornák milyen eszközökkel próbálják befolyásolni az elnökválasztást, amely a következő évben lesz esedékes.


A változó világrend változó törvényei - Mézes András

Ki mondja meg, hogy mi a jó és mi a rossz? Ki hozza a törvényt? Új törvényről vagy törvénytelenségről van szó? Mit mond a Biblia a törvénytelenségről? - többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ Mézes András lelkésszel a Hit Rádió Világnézet című műsorában.


A hitradio.hu hírei 🌎

Nem tudtak kiválni: pert indítottak az Egyesült Metodista Egyház ellen

Beperelték az Egyesült Metodista Egyház egyik Georgia állambeli testületét, amiért önhatalmúan úgy döntött, megakadályozta a közel kétszáz helyi konzervatív gyülekezet kiválását.


További hírek:


Ben-Gvir: A zsióknak fel kell menniük a Templom-Hegyre

Bővebben!

Már idén megérkezhet az emberi szintű mesterséges intelligencia

Bővebben!

Kutatás: így befolyásolta a járvány az istentiszteletek látogatottságát

Bővebben!

📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Borbély József

Fordulat

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb