Ugrás a tartalomra

"Megszabadultam a függőségektől" - a forgatás során közelebb került Istenhez Ryan Phillippe

Úgy érezte, több időt kell töltenie imádkozással és az Ige tanulmányozásával.

Ryan Philippe. - Kép forrása: Rebecca Sapp/Getty

A 49 éves színész egy keresztény misszionáriust alakít, aki a "Prey" című akcióthrillerben Afrikában rekedt, ahol éhes oroszlánok leselkednek rá.


A Fox News Digitalnak adott interjújában Phillippe elmondta, hogy a hite nagyon fontos számára, és hogy "napról napra még inkább növekszik".

"Szilárdan és buzgón hiszek Istenben, és abban, hogy a dolgok okkal történnek, és tisztelettel kell bánnunk az emberekkel, és annyi szeretetet és fényt kell terjesztenünk, amennyit csak tudunk, hogy ellensúlyozzuk a sötétséget, amit mindenhol látunk magunk körül

- mondta.

"Sok időt töltöttem imádkozással és az ilyen jellegű dolgok tanulmányozásával, amit nagyon kielégítőnek találok"

- folytatta Phillippe, valamint kifejtette:

"Úgy érzem, hogy ez a legfontosabb dolog, amivel az ember az idejét töltheti, hogy gondolkodjon, tanuljon vagy próbálja megérteni. Szóval ez nagyon-nagyon fontos része lett az életemnek."

A színész azt is megemlítette, hogy a forgatás alatt egy "sötétebb helyen" volt. Phillippe szerint ez vezetett oda, hogy önvizsgálatot végezzen, és egy "spirituális utazásra" induljon.

"Újra elkezdtem olvasni a Bibliát és különböző más keresztény műveket, de a spiritualitás ezen fogalma felé vonzódtam"

- mondta a színész a Fox Newsnak.

"Eljutsz az életed egy pontjára, egy bizonyos korba, és azok a dolgok, amikről azt hitted, hogy örömet okoznak vagy elégedettséget nyújtanak - ezek lennének a siker vagy a pénz -, nem így van. Nem így van."

- részletezte.

"És annyira hálás vagyok azért, amit kaptam, és az élményekért, amiket átéltem, a gyerekeimért és minden másért. De szerettem volna kapcsolatot és megértést Istennel, és erre vágytam".
  • fejtette ki a színész.
"És azt kell mondanom, mióta elkezdtem ezt az utat... a depresszióm elmúlt"

- mondta Phillippe, valamint hozzátette:

"Megszabadultam a függőségektől, szóval nagy támogatója vagyok annak, hogy az emberek befelé forduljanak, és megpróbálják megérteni az élet ezen aspektusait."

Legfrissebb