Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Médiatár

2017.10.05.

Igeidő

Vendég: Kiss István

Téma: AtyaságApaság

Kiss István a Dunakeszi Hit Gyülekezetének a pásztora volt a vendégünk. Részletek az utolsó két blokkból: "...a feminizmus túlkapásai ezt sugallják, a világi kultúra, az egész gender mozgalom, meleg mozgalom ezt nyomja, hogy ezt a családi egészséges rendszert,, hierarchiát, ami az atyaságból ered Istentől, ezt hogyan lehetne szétrombolni. Aki ezt szét akarja robbantani, az tulajdonképpen akár mondja, akár hiszi, akármit gondol, Isten ellen munkálkodik és az Isten-ember kapcsolatot rombolja." "..az iszlám, ahol tagadják a fiúságot. Ki van írva a jeruzsálemi nagy mecsetre, hogy Istennek nincs fia. De ha Istennek nincs fia, akkor Isten nem atya, és nincs Fiú, és ha nincs Fiú, nincs megváltás, és akkor óriási nagy bajban vagyunk, mert kiestünk az atyaságból, kiestünk minden jóból, áldásból, amely az atyaságon keresztül ér bennünket és ez nem igaz! És ebből látható, hogy milyen kibékíthetetlen ellentmondás van az iszlám és a keresztény hit között, úgyhogy ne csodálkozzunk azon, hogy ebből a kibékíthetetlen ellentmondásból nem lehet kijönni langyos megoldásokkal. "

Oldalak

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.