Hit Rádió

headtext helye

Médiatár

2017.11.13.

Hit Live

Vendég: dr. Héjjas István

Téma: Újabb klíma-csúcstalálkozóra készülnekahova Trumpot nem hívták meg

Mintegy száz ország kapott meghívást a december 12-i One Planet Summit elnevezésű klíma-csúcstalálkozóra, melyet a „klímakatasztrófa elkerülése érdekében” rendez az ENSZ, a Világbank és a francia kormány. Donald Trump amerikai elnök nem kapott meghívót, mivel júniusban kilépett a párizsi klímaegyezményből. Szerinte ez egy nemzetközi összeesküvés, amelynek célja, hogy az Amerikai Egyesült Államok gazdasági fejlődését visszaszorítsák. Több nemzetközi hírű tudós szerint a széndioxid nem környezetszennyező, jót tesz a növényeknek, javítja a mezőgazdasági terméshozamokat. Éppen ezért javasolják minden olyan nemzetközi egyezmény felmondását, amelyek a számos üvegház gáz közül kiemelik a többihez képest csekély hatású széndioxidot, és előírják a korlátozását. A globális felmelegedést a szén-dioxid kibocsátás okozza vagy ez egy biznisz? „A legtöbb „természetvédő” mozgalom mögött találunk valamilyen politikai és/vagy gazdasági érdeket, amely kizárja a kérdések józan, tudományos megbeszélését, miközben az ezeket támogató média elsősorban az emberek indulataira és érzelmeire, semmint a józan eszükre igyekszik hatni. Vajon hogyan lett a természetvédelemből, a környezetvédelemből, és a klímavédelemből ekkora politikai és gazdasági ütőkártya?” Dr. Héjjas Istvánnal, az Energiapolitika 2000 Társulat szakértőjével beszélgetünk.

Oldalak

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.