Hit Rádió

headtext helye

Médiatár

2017.10.20.

Hit Live

Vendég: Dr. Gyurkó Szilvia

Téma: A nők szexuális zaklatása

Schäffer Erika a nők szexuális zaklatásáról beszélget dr. Gyurkó Szilvia jogvédővel. Harvey Weinstein amerikai filmproducer botrány után egyre többen hozzák nyilvánosságra, hogy szexuális bántalmazás áldozatai. Az egyik érintett színésznő azt kérte, hogy akit ért szexuális zaklatás életében, az írja ki a közösségi oldalon, hogy „me too”, azaz „én is”. Nem egy ritka problémáról van szó, sokkal többen érintettek, mint gondolnánk. Egy európai felmérés szerint minden ötödik felnőtt magyar nő átéli a zaklatás valamilyen formáját, és hazánkban a 15 év feletti nők 28 százalékát éri fizikai és/vagy szexuális abúzus. Dr. Gyurkó Szilvia jogvédővel beszélgetünk. Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek: 06-80-505-101 Minden hétköznap este (szerda szünnap) 18 és 22 óra között Segélyvonal szexuális erőszak túlélőinek: 06-40-630-006 PÉNTEKENKÉNT 10-14 ÓRÁIG

Oldalak

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.