0279 Ugrás a tartalomra

Mark Wahlberg: "Minden jó dolog Istentől származik"

Gyermekei tudják, hogy nem indulhat ima nélkül a reggel.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Istennel való kapcsolatáról, és a családi életben gyakorolt keresztény életvitelről is beszámolt Mark Wahlberg, a híres hollywoodi sztár.

"Amint elkezdtem a hitemre és Istenre összpontosítani, jó dolgok kezdtek történni velem. Amikor pedig semmi jó nem történik, az olyan képességekkel ruház fel bennünket, amelyeknek köszönhetően az olyan elkerülhetetlen dolgokkal is megbírkózunk majd, mint a veszteség és a kudarc. A hitem és a családom számomra a legfontosabb az életemben"

–  mondta a híres hollywoodi sztár.

Wahlberg még a Bibliában található Jakab Apostol leveléből is idézett.


"Senki se mondja, mikor kísértetik: Az Istentől kísértetem: mert az Isten gonoszsággal nem kísérthető, ő maga pedig senkit sem kísért. Hanem mindenki kísértetik, amikor vonja és édesgeti a tulajdon kívánsága.
Azután a kívánság megfoganván, bűnt szül; a bűn pedig teljességre jutván halált nemz Ne tévelyegjetek szeretett atyámfiai! Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka"

–  áll a sztár által idézett levelében, amelyben Jakab apostol arra hívja fel a figyelmet, hogy bár az élet tele van kihívásokkal, Isten szándékaiban és tervében megtalálhatjuk az örömünket, ha tudomásul vesszük, hogy minden jó dolog tőle származik.

"Bár nem kényszerítem rá a hitemet a gyermekeimre, ők mégis tudják, hogy a reggel nem indulhat el úgy, hogy apa ne imádkozna, olvasná a Bibliát vagy Istentiszteleten venne részt. Ha ez apának bevált, akkor majd nekünk is beválik, és így maguktól is rájönnek majd"

– mondta Wahlberg.


(FaithWire)

Legfrissebb