Ugrás a tartalomra

Magyar Péter az ellenzéki szavazatókat osztja újra? - Ceglédi Zoltán

A Világnézet legfrissebb adásában Ceglédi Zoltánnal beszélgetünk a Magyar Péter jelenségről és az Ursula von der Leyen körüli botrányról.

A Hit Rádió Véleményvezér című műsorának legfrissebb adásában Ceglédi Zoltán politikai elemzővel beszéltünk a magyar közélet és belpolitika aktuális kérdéseiről, Magyar Péterről és az ellenzék jövőjéről.

Magyar Péter jelensége:
A műsorban kiemelt téma volt Magyar Péter, mint politikai jelenség és annak hatása a magyar közéletre.

"Magyar Péter arra jött rá, hogyha ő ad négy nagy interjút a releváns felületeken, és nagyon aktív a Facebookon, akkor versenytársa lesz, sőt le is hagyja azokat, akik egyébként mondjuk országos hálózattal rendelkeznek."

- emelte ki Ceglédi Zoltán.

Európai Unió és politikai propaganda:
Az Európai Unió és annak politikai döntései, különösen a Pfizer és Ursula von der Leyen ügy kapcsán, és keleti valamint a nyugati politikai propaganda kérdésköre is terítékre került. Ceglédi szerint a politikai propaganda jelentős hatással van a magyar és európai közvéleményre, amely kihívásokat jelent a demokratikus döntéshozatalban.

"Ha a nemzeti szuverenitást és az általános igazságot fontosnak tartjuk, akkor ennek roncsolása, befolyásolása az akkor se jó, hogyha orosz állami érdekek mentén történik, és akkor se jó, hogyha más külföldi államok érdeke mentén történik, mert az ugyanúgy hajlítja az igazságot. "

- részletezte.

Legfrissebb