Ugrás a tartalomra

Kiss Rajmund Putyin körözéséről, Pentagon nyilatkozat ufószondákról

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Kevésbé kedvelik az evangéliumi keresztényeket mint más vallások követőit, fiatal keresztény anyát vertek láncra hite miatt, megkínozták és elvették gyermekeit, Irán áll az esseni zsinagóga elleni támadás mögött - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Körözés Putyin ellen: diplomáciai hiba? - Kiss Rajmund

Külügyi és diplomáciai aktualitásokról beszélgettünk a Hit Rádió Világnézet című műsorában Kiss Rajmundal, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetőjével. Szó esett arról, hogy körözést adott ki Putyin ellen a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróság, de beszélgettünk többek között Orbán Viktor franciaországi látogatásáról és a Türk Államok Csúcstalálkozójáról.


Átfogó reformok az amerikai érdekszférában - Deepstage

A Deepstage legújabb műsorában a főszerep a reformoké. Rehák-Rimaszombati Andrea műsorvezető beszélt a németek választójogi reformokról, Macron nyugdíjreformjáról és Netanyahu bírósági és jogi rendszerének reformjáról, de ezen kívül említést tesz hollandoknál a környezetvédelmi reformkísérletek miatt kialakult választási bukásról


Felbomlott a magyar-lengyel barátság? - Feedback

Belpolitikai hírelemző adásunkban szó volt Orbán Viktor március 15-i beszédéről. Hogyan jelent meg benne a háború, illetve a béke gondolata? Van-e olyan magyar politikus, aki szerint magyar katonákat kellene küldeni Ukrajnába? Ugyanazt érti béke alatt Orbán Viktor és Karácsony Gergely? Vendégeink ki tértek arra is, mennyire szigeteli el Orbán Viktor politikája Magyarországot az Unión belül és arra, hogyan változott a lengyel-magyar barátság a háború óta?


Élelmiszermentés a rászorulókért - Nagygyörgy András

Nagygyörgy András, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület külső kapcsolatok igazgatója volt rádiónk vendége. Betekintést kaptunk, abba az országos munkába amihez sok karitatívszervezet csatlakozott, így a 2022-es évben közel 240.000 rászoruló juthatott élelmiszercsomagokhoz.


A hitradio.hu hírei 🌎

USA: kevésbé kedvelik az evangéliumi keresztényeket mint más vallások követőit

A Pew Research új felmérése szerint a nem evangéliumi keresztény amerikaiaknak csupán 18 százaléka vélekedik kedvezően az evangéliumi keresztényekről, 32 százalékuk pedig inkább kedvezőtlenül. 10 588 amerikait kérdeztek meg arról, hogy pozitív vagy negatív érzelmeket táplálnak-e különböző vallásokkal szemben.


További hírek:


Fiatal keresztény anyát vertek láncra hite miatt, megkínozták és elvették gyermekeit

Bővebben!

Már a Pentagon is ufószondákról beszél, amelyeket idegen anyahajó küldhet a Földre

Bővebben!

Irán áll az esseni zsinagóga elleni támadás mögött

Bővebben!

🎙️

📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

A nemet mondás művészete

Lélekmód

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb