Ugrás a tartalomra

Nincs már katonai megoldás a háborúra?

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Jövő év karácsonyáig újra megnyílik a Notre-Dame, eltávolítanák az Istenre tett utalásokat a cserkészdalokból az Egyesült Királyságban, Ben-Gvir illegális házak lebontását rendelte el a ramadán idején - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Ukrajna: nincs már katonai megoldás a háborúra? - Nógrádi György

Több hónapja harcolnak Bahmutért. Mi a stratégiai jelentősége ennek a városnak az orosz-ukrán háborúban? Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk a Hit Rádió Háttérben című műsorában. Vendégünk szerint ezt a háborút a diplomácia fogja eldönteni és a háborúnak nincs katonai megoldása. Zelenszkij ellen előbb-utóbb fel fognak lépni Ukrajnában Nógrádi György szerint. Elmondta, hogy Magyarországot azért éri rendszeresen éles kritika, mert a saját nemzeti érdekeit teszi előtérbe. Annabella Baerbock német külügyminiszter kijelentéseiről is beszélgettünk a biztonságpolitikai szakértővel.


Az oroszok a Wagner csoport ellen fordultak? - Deepstage

A Deepstage legújabb műsorában Rehák-Rimaszombati Andrea műsorvezető beszélt az Alice napról és az LMBTQ ideológia visszáságairól.


Valóban a droglegalizáció a helyes út?

Miközben Kanadában már a heroin dekriminalizációja zajlik, addig az Unió most  kezdi legalizálni a kannabisz fogyasztását. Magyarország nem szavazta meg a kannabisszal kapcsolatos uniós legalizációs törekvéseket, ezért az Európai Bizottság pert indított Magyarország kormánya ellen. Dr.Molnár István Jenő Ph.D, jogász, bűnmegelőzési szakértő, a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója és dr. Németh Zoltán, orvos, lelkész volt a Világnézet vendége.


Egy festőművész filozófiája - Bodó Mihály

Egy filozófus útja a festészetig, a Művészeti Egyetemtől, Spanyolországon át a görög művészetig. Nem bezárólag, de véglegesen. Emlék-beszélgetés Bodó Mihállyal, alias Mihay Bodoval.


A hitradio.hu hírei 🌎

Templom rendezett drag műsort gyerekeknek - szerintük Jézus erre hívja őket


Az Egyesült Királyságban található Southend-on-Sea-i templom lelkésze megvédte azt a döntést, hogy a város téli Pride rendezvényének részeként egy drag queen előadást tartottak a gyerekeknek. A St Marks Church lépése jelentős visszhangot kapott az interneten, de azok biztosították a kritikusokat, hogy az esemény "családi műsor" volt, amelyben "semmi helytelen" nem volt.


További hírek:


Jövő év karácsonyáig újra megnyílik a Notre-Dame

Bővebben!

Eltávolítanák az Istenre tett utalásokat a cserkészdalokból az Egyesült Királyságban

Bővebben!

Ben-Gvir illegális házak lebontását rendelte el a ramadán idején - uszítással vádolják

Bővebben!

(18+) Százszor ronthatta meg tanítványát a vallásoságot színlelő karateedző

Bővebben!

🎙️

Holnap a Hit Rádióban 🎙️

🔵 Világnézet 10:00-tól

Műsorvezető: Petrőcz Katalin


📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

A hálaadás jelentősége

Lélekmód

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb