0279 Ugrás a tartalomra

Az "NCIS: New Orleans" színésze, Lucas Black rengeteg sikert tudhatott már maga mögött, amikor Isten arra hívta, hogy hagyja maga mögött Hollywoodot. Rengeteg filmben szerepelt, többek között a népszerű Fast And The Furious franchise-ban is, de elmondás szerint a Szent Szellem győzte meg arról, hogy helyzze a hitét előbbre életében.

Lucas pélyafutása nagy részét színészként élte le, és már 14 évesen főszerepet játszott Billy Bob Thornton oldalán az 1996-os Oscar-díjas Sling Blade című filmben. Mire pedig Lucas Black csatlakozott az NCIS: New Orleans című sorozat egyik főszereplőjének, Christopher LaSalle különleges ügynöknek a szerepéhez, már sikeres karrierje csúcsán volt.

Bár Lucas Black keresztény családban nőtt fel, ahol minden vasárnap templomba járt, idősebb korára valahogy eltávolodott a hitétől. De miután szerelmes lett és családot alapított, elkezdte újraértékelni a hit szerepét az életében.

Bár a filmekben és a televízióban való szereplései minden bizonnyal jó életet biztosítottak feleségének és gyermekeinek, azonban amikor a színész apa lett, beszámolója szerint valami mélyebbet kezdett keresni.

Amikor Lucas Black és felesége 2015-ben harmadik gyermeküket köszöntötték, a Biblia felé fordult. És ekkor érezte, hogy Isten más irányba hívja őt.

"Ekkor [2015-ben] a Szent Szellem meggyőzött engem"

- emlékezett vissza Lucas.

"És valóban, a hitem és az Úrral való kapcsolatom sokkal szorosabbá vált. Ekkor léptem bele az apasági szerepbe. Szóval tényleg a helyes irányba akartam terelni a gyerekeimet"

-mondta.

Lucas Black 2019-ben szerepelt utoljára az NCIS: New Orleans című sorozatban. Úgy döntött, hogy szünetet tart a színészi pályafutásában és eltávolodik Hollywoodtól.

"A sorozat annyira jó volt számomra az évek során, hogy felülmúlta az elvárásaimat és a céljaimat"

- mondta.

"De ez a munka nem könnyű számomra, sok prioritás van az életemben, amit feláldozok azért, hogy itt lehessek, de itt az ideje, hogy ezekre a prioritásokra koncentráljak az életemben"

-fogalmazott.

Lucas elmondása szerint rájött, hogy itt az ideje, hogy prioritásként kezelje a családjával és az Istennel töltött időt. Miután otthagyta az NCIS-t, Lucas Black és felesége, Maggie O'Brien imádkoztak arról, hogy mi következik ezután.

"Imádkoztunk, hogy mi lesz a következő lépés"

- magyarázta Lucas.

"Hatalmas kulturális változást láttunk itt Amerikában, és  a Hollywoodból és a szórakoztatóiparból érkező filmek aláásták az apaszerepet"

-fejtette ki.

Most egy lelkész közvetítésének köszönhetően egy "Legacy Peak" című  Pure Flix filmen dolgozik, amely elmondásuk szerint jó fényt fog vetni az apákra. Miután elolvasták a film forgatókönyvét, Lucas Black és felesége is egyszerűen tudták, hogy ez Isten válasza az imáikra.

"Elolvastam, a feleségem is elolvasta, és könnyes szemmel jött hozzám, és azt mondta: "Nem tudom, miért nem akartál részt venni ebben a projektben""

- mondta.

"Tényleg jó fényt vet az apákra. Megmutatja, hogy szükség van egy jó apára. Megmutatja, hogyan találhatjuk meg a beteljesülést és a szeretetet a Mennyei Atyánkban, és ez tényleg egy olyan mű, amely erősíteni fogja a  családokat és különösen az apákat"

-mondta.

(Christian Headlines)

Legfrissebb