Ugrás a tartalomra

Londoni muszlim iskolások énekeltek egy zsidók lemészárlására felszólító dalt

Egy londoni muszlim iskola diákjai egy iráni propagandavideóhoz tanultak be egy népszerű dalt az iszlám apokalipszisről, amely részeként minden zsidót le kell mészárolni - jelentette a londoni Jewish Chronicle (JC).

Az észak-londoni Iráni Iszlám Köztársaság Iskolájában (IRIS) több tucat 8 és 15 év közötti gyereket filmeztek le, amint sorban állva szájról szájra mondták a szöveget, amelyben többek között "hűségesküt tettek harcosként és szolgaként" Mahdinak, egy messianisztikus síita alaknak, aki az idők végét fogja meghirdetni.

Az iskola közel van több zsinagógához és zsidó központhoz is és ez komoly aggodalmakat keltett a közösség biztonsági tisztviselői körében"

- írta a lap.

A videón, amelynek másolatát a Jewish Chronicle megszerezte, az Angol Iszlám Központban (ICE) forgatott jelenetek is szerepelnek.

Kasra Aarabi, a Tony Blair Intézet Irán-programjának vezetője a JC-nek elmondta, hogy az iráni rezsim politikáját a Mahdi-tan "kultusza" irányítja a síita muszlimok radikalizálása érdekében - és ez különösen veszélyes a zsidókra nézve.

"Ez az eszme ízig-vérig antiszemita"

- mondta -

"Azt vallja, hogy mielőtt a Mahdi visszatérhetne, Izraelt el kell pusztítani, és a világ összes zsidóját meg kell ölni"

-fogalmazott.

Ma a Mahdi prófécia megvalósításának és a zsidók megölésének eszközei közé tartozik a fegyveres erők, a ballisztikus rakéták, valamint az atomfegyverek használata is, ha Irán atomprogramja a tervek szerint halad - mondta.

"A mahdi katonai doktrínájának felemelkedése a legnagyobb egyedi fenyegetés a világ zsidó közösségeire és Izrael létezésére"

- tette hozzá.

A gyerekek hűséget fogadtak Irán legfőbb vezetőjének, Khamenei ajatollahnak is, aki számtalanszor fenyegetőzött már azzal, hogy eltörli Izraelt a térképről.

Az állami Irán Sajtóhírügynökség üdvözölte a "Helló parancsnok" című dalt, és azt mondta, hogy "az új generációt az iszlám forradalom törekvéseire neveli, és arra ösztönzi őket, hogy őrzőként védjék meg ezeket az eszméket, ami egy lépésnek tekinthető a forradalom népszerűsítése felé az eljövendő generáció körében".

(Breitbart)

Legfrissebb