Ugrás a tartalomra
zeneBethelHírek

"Mélyen keresem Istent" - Lemondott Joel Taylor, a Bethel Music vezérigazgatója

A Bethel Music vezérigazgatója, Joel Taylor pénteken bejelentette, hogy lemond szolgálatáról.

Az elmúlt években robbanásszerűen megnőtt a népszerűsége a karizmatikus Bethel Church istentiszteleti zenei szolgálatnak.  Taylor és csapata olyan dalokat alkotott,  amelyeket világszerte énekelnek a gyülekezetekben.

A Bethel Music volt vezérigazgatója egy közösségi médiában közzétett bejegyzésben osztott meg részleteket a döntéséről.

„13 csodálatos és kihívásokkal teli év után lemondtam a Bethel Music vezérigazgatói posztjáról”

– írta Instagram-bejegyzésében.

View this post on Instagram

A post shared by joeltaylor (@joeltaylor)

„Amikor megalapítottuk a kiadót, tudtuk, hogy Isten valami különleges építkezésre fog minket használni, de Isten terve még az álmainknál is nagyobb volt – és nekünk nagy álmaink voltak”

– tette hozzá.

A kétgyermekes apa a családjáról készült fotó mellett osztotta meg távozásának hírét .

„Nem volt befektetési tőkénk és minimális volt a támogatottságunk, így a kevés bevételünk mellett felvettem egy részmunkaidős könyvelőt, és szereztem egy gyakornokot. Abban az időben a zeneipar lefelé tartó spirálban volt, és a kiadók hatalmas leépítéseket hajtottak végre”

– mondta.

„Miközben megpróbáltuk létrehozni a saját kiadónkat, azt mondták nekünk, hogy ezt soha nem tudjuk egyedül megtenni. Akkoriban nem játszottak istentiszteletet a rádióban, és azt mondták nekünk, hogy soha nem leszünk a rádióban. (...) Hallgatnunk kellett Istenre, és a szívünkben hinnünk kellett, hogy a „lehetetlen” megtörténhet, és meg is történt”

-mesélte Taylor.

A zenész elmondta, nagyon élvezte, hogy „az ismeretlenbe léphet, és bízott Istenben”.

Taylor kijelentette, hogy hálás a Bethelben töltött időért és most ő és családja új útra indul Tennessee-ben. Ami jövőjét illeti, azzal fejezte be, hogy „mélyen keresi Istent, az Ő igazságát, jelenlétét és irányítását, miközben élete második felébe lépe”.

Legfrissebb