Ugrás a tartalomra

Közönségfinanszírozási rekordot döntött "A Kiválasztott" alkotóinak új animációs filmje

Ezzel a legnagyobb közönségfinanszírozású produkció lett a történelemben.

Fotó: Angel Studio

Az Angel Studios készülő, David című, hitre épülő filmje megdöntötte a The Chosen (A Kiválasztott) által felállított crowdfunding-rekordot, és ezzel a legnagyobb közönségfinanszírozású produkció lett a történelemben - közölte a stúdió csütörtökön.

A családbarát animációs film, amelynek forgatása még tart, 49 millió dollárt gyűjtött össze, és a cél az, hogy március 31-ig elérje a 60 millió dolláros célt - közölte Phil Cunningham rendező csütörtökön egy Facebook-livestreamben. A cél az, hogy a film a Dreamworks kasszasikere, "Az egyiptom hercege" (1998) óta a legjelentősebb bibliai animációs film legyen.

Cunningham a Christian Headlinesnak elmondta, hogy azt szeretné, ha a film széles közönséghez jutna el.

"Tényleg hiszünk abban, hogy a Dávid azon kevés bibliai történetek egyike, amely túlmutat a hagyományos hitközönségen"

- mondta Cunningham a Christian Headlinesnak.

"Ezért úgy akarjuk elkészíteni ezt a filmet, hogy a keresztény közönség abszolút szeresse, és nagyon örüljön annak, hogy az általuk szeretett történetet úgy meséljük el, ahogy mi meséljük. De el tudjuk-e mondani a történetet úgy is, hogy az elérhető legyen, és olyan embereket is invitáljon, akik nem feltétlenül vonzódnának gyakran a Bibliához, és el tudjanak jönni, hogy kapjanak belőle valamit, hogy kihívást és inspirációt kapjanak"

-mesélte.

Az Angel Studios hivatalos Facebook-oldalán azt írta, hogy a David "mostanra a történelem legnagyobb közönségfinanszírozású produkciója lett, megelőzve még A kiválasztottat is a befektetésekben".

"Ez most a legnagyobb közönség által finanszírozott sorozat a történelemben"

- mondta Neal Harmon, az Angel Studios vezérigazgatója.

Az Egyiptom hercegéhez hasonlóan ez is egy musical lesz.

"David annyi zenét írt. Művész volt, zenész volt"

- mondta Cunningham a Christian Headlinesnak.

"A zene beépítése a történetbe számunkra nem jelent kihívást. Ez természetes. Szinte úgy érezzük, hogy ez az egyetlen módja a történet elmesélésének"

-tette hozzá.

A megjelenési dátumot még nem jelentették be.

‎The Chosen
‎See the record-shattering series about Jesus that has a 9.9 on IMDb. Watch full episodes, stream on your iPhone, iPad or cast to your TV — nothing required! The Chosen is the first-ever multi-season TV show about the life of Jesus. Created outside of the Hollywood system, The Chosen allows us to s…
The Chosen - Apps on Google Play
Watch the full The Chosen series, brought to you by the Come and See Foundation

(Christian Headlines)

Legfrissebb