0279 Ugrás a tartalomra

Kitiltaná a közösségi médiáról a gyermekeket egy amerikai javaslat

A Hit Rádió legfontosabb beszélgetései és hírei!

Kilenc tagállam fogott össze a vétójog ellen, kitiltanák a közösségi médiáról a gyermekeket, legalább 58 ember vesztette életét Indiában - összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb adásokat a Hit Rádió mai műsorából, és kiválogattuk a legérdekesebb beszélgetéseket és híreket a Hit Rádió tegnapi tartalmai közül!

Ma a Hit Rádióban 🎙️

🟡 Indítsa a napot a Happy Day legfrissebb adásával!


🔵 Világnézet 10:00-tól

Műsorvezető: Fekete Rita


🔴 A Háttérben 18:00-tól

Műsorvezető: Fekete Rita


📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Könnygázzal a diákok ellen? - Kohán Mátyás vs. Juhász Bence

Juhász Bence filozófus és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója voltak Jakab Balázs műsorvezető vendégei a Hit Rádióban. Hírelemző műsorunkban beszélgettünk a Karmelitánál lezajló tüntetésről, a státusztörvényről és a tanári fizetésekről is.


Tényleg a demokrácia megmentője Elon Musk?

Elon Musk neve a Twitter felvásárlása előtt sem volt idegen a nagyközönség számára, de a közösségi oldal felvásárlása után még inkább a figyelem középpontjába került. Musk-nak rengeteg olyan megnyilvánulása volt, amely miatt közel sem átlagos multimilliárdos arculatát festi: átalakította a Twitter belső és külső szerkezetét, visszaállított rengeteg fiókot. Sokszor jelenik meg Musk a szólásszabadság úttörőjeként, ugyanakkor nem teljesen tiszta, hogy Elon Musk csak marketing fogásként vagy tényleges meggyőződéséből védi a free speech intézményét. Elon Musk személyéről, a Twitter jövőjéről és a szólásszabadság aspektusairól beszélgettünk Jeszenszky Zsolt Politikai Hobbistával, újságíróval és Gáspár Kristóffal a Paradigma Intézet elemzőjével a Hit Rádió stúdiójában.


Lássuk azt is, amit nézünk - Szekeres Katalin, Szabados Márk

Szekeres Kata és Szabados Márk volt a vendégünk, akikkel a filmkultúráról beszéltünk. Arról, hogy hogyan változtatta ez meg a világnézetünket, gondolkozásmódunkat és milyen befolyással lehet a most felnővő fiatal generációra ez a megalkotott univerzum, amit mozifilmeknek nevezünk.


A hitradio.hu hírei 🌎

Jeruzsálemből származó olajjal kenték fel III. Károlyt

Szombaton koronázták meg III. Károly királyt a Westminster apátságban, ahol egy ősi hagyományokra épülő szertartás keretében helyezték a gyémántokkal ékesített Szent Eduárd koronát II. Erzsébet királyné fiának fejére.


További hírek:


Elegük lett: kilenc tagállam fogott össze a vétójog ellen

Bővebben!

Etnikai konfliktus: Legalább 58 ember vesztette életét Indiában

Bővebben!

Amerikai törvényjavaslat: Kitiltanák a közösségi médiáról a gyermekeket

Bővebben!

🎙️


Műsortárból ajánljuk:

Korányi Áron

Újratervezés

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb