Ugrás a tartalomra

Kenneth Abramowitz: „A nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog menekülni”

Fotó: Merész Márton / Neokohn

Kenneth S. Abramowitz üzleti szakértőt a Neokohn kérdezte.

Európáról elmondta: Kelet-Európának is ki kellene szállnia az EU-ból, ami egy haldokló szervezet. Mint elmondta, nem képes fizikai védelmet biztosítani a lakosoknak, ahogy gazdaságilag sem növekszik, és saját kultúráját sem tudja megvédeni. Hozzátette: ha a szocialista kommunisták és a politikai iszlám képviselői hatalmat szereznek Nyugat-Európa felett, akkor meg fogják semmisíteni azt, ezért a keresztényeknek tehát van mitől tartaniuk, ahogy az egyéneknek és családoknak is. A zsidóság Izraelben találta meg a biztonságot - emelte ki a szakértő.

Egy hasonlattal élve: a zsidóság tagjai olyanok, mint a kis kanári madarak, amiket régen azért tartottak a bányákban, hogy jelezzék a mérges gázok felszabadulását. Ha elszálltak vagy meghaltak, akkor tudták, hogy nagy baj közeledik. Ma Európában ugyanez a helyzet.


-fejtette ki .

"Bár én egyelőre nagyon pozitív várakozásokkal nézek Kelet-Európára. Szerintem a nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog költözni."

-mondta.

Önöknek Kelet-Európában három lehetőségük is van: megváltoztatni vagy elhagyni az EU-t, illetve egyszerűen figyelmen kívül hagyni azt. Ha nem döntenek bölcsen, hanyatlás elé nézhetnek, mint a nyugati civilizáció.

- emelte ki.

Kenneth S. Abramowitzot a nemzetközi médiában az amerikai Republikánus Párt egyik legnagyobb adományozójaként tartják számon. Az egészségügyi szektorban érdekelt NGN Capital társalapítójaként területének egyik top üzleti szakértőjének nevezte az amerikai szaksajtó a kétezres évek elején. A Columbia Egyetem hallgatójaként kémiai tanulmányokat folytatott, majd 1976-ban üzleti ismeretekből mesterdiplomát szerzett a Harvard Egyetemen. A SaveTheWest.com létrehozója, 25 különböző zsidó és cionista szervezetben aktív, köztük az Amerikai Cionista Szervezetben. Idén márciusban a Mathias Corvinus Collegium migrációs konferenciájának (MCC Budapest Summit on Migration – The Biggest Challenge of Our Time?) meghívott vendégeként tartott előadást Budapesten.

(Neokohn)

Legfrissebb