Ugrás a tartalomra

Katy Perry az "Idol" egyik versenyzőjének keresztény szülein gúnyolódott

Az „American Idol” bírójaként is közreműködő popsztár, Katy Perry – akit keresztény szülők neveltek – kigúnyolta egy 21 éves versenyző keresztény szüleit.

Perry megkérdezte Israel McFarlandet az „érdekes” nevéről.

„A szüleim szerettek minket a Bibliából elnevezni”

– válaszolta McFarland, aki megjegyezte, hogy meglehetősen szigorú és valláshoz ragaszkodó otthonban nevelkedett, és hozzátette, hogy az anyja még mindig zsörtölődik, amikor a dalaiban káromkodó szavak szerepelnek.

Ennek ellenére a 21 éves McFarland azt mondta, nem tervezi abbahagyni a durva nyelvezet használatát, mert elmondása szerint „az átkozódás azon kevés dolgok egyike az életben, amit élvez”.

A 37 éves Perry ezután tréfásan arra buzdította az „Idol” versenyzőjét, hogy lázadjon fel szülei ellen, és kövesse a nyomdokait, utalva a „I Kissed a Girl and I Liked It” című dalára, amellyel ő lázadt korábban keresztény szülei ellen. Azt mondta McFarlandnek, hogy készítsen férfi verziót a dalból: „I Kissed a Boy and I Liked It”.

„Hadd adjak egy kis tanácsot"

– mondta a popsztár.

„Írj egy dalt „Megcsókoltam egy fiút, és tetszett” címmel, és hagyd, hogy a rádióban hallják először"

-viccelődött.

„Rendben, Izrael. Milyen Sátán zenét fogsz ma megosztani velünk?”

-kérdezte végül a versenyzőtől.

Később Instagram bejegyzésben McFarland kijelentette, hogy csalódott, hogy nem jutott be az „American Idol” következő fordulójába, ennek ellenére a meghallgatási folyamatot „jó élményként” jellemezte.

(CBN)

Legfrissebb