Ugrás a tartalomra

Karrier és család összeegyeztetése – Petrőcz László, László János, Sárosi Róbert

A Hit Rádió műsorában vendégeink a karrier és a család közötti egyensúlyról beszéltek.

Sárosi Róbert, Pettrőcz László, László János

A Hit Rádió Navigátor című műsorának legfrissebb epizódjában a család és karrier összeegyeztetése került fókuszba. A műsorban László János, Sárosi Róbert, és Petrőcz László megosztották tapasztalataikat és gondolataikat arról, hogyan egyensúlyoznak a karrierjük és családi életük között.

László János kiemelte, hogy számára a család és a munka közötti egyensúly nem csak az időbeosztásról szól, hanem arról is, hogy prioritásai között a család mindig előkelő helyen szerepel.

"A karrierem és a családi életem egyensúlya nem csak időbeosztás kérdése, hanem prioritásoké is. Mindig arra törekszem, hogy a családom érezze: fontosak számomra, akkor is, ha a munkám elvárja a jelenlétem"

- hangsúlyozta.

Sárosi Róbert beszélt arról, hogy vállalkozóként hogyan kezeli a munka és család közötti egyensúlyt, hangsúlyozva, hogy a családja irányt és értelmet ad az életének.

"A vállalkozói lét sokszor kiszámíthatatlan, de megtanultam, hogy az én időm és energia az elsősorban a családomnak szól. Ez adja meg az életem értelmét és irányát"

- számolt be tapasztalatairól Sárosi Róbert.

Petrőcz László megosztotta, hogy lelkészként milyen kihívásokkal néz szembe, és hogyan segíti őt a családja ezek leküzdésében.

"Mint lelkész, sokszor szembesülök az élet nehézségeivel, de a családom mindig ott van nekem, mint egy stabil pont. Ők adnak erőt és motivációt minden nap"

- részletezte.

Legfrissebb