Ugrás a tartalomra

Kari Jobe: Rendkívül fontos az egyedüllét Istennel, most rá kell öszpontosítani

Kari Jobe, az Elevation Worshipppel közös turnéra készül ezen a nyáron.


Meghallgatnád inkább? 🎧 Napi hír podcastunkban ezt a hírt is megtalálod! 👇Elmondta, hogy ez az évszak arra emlékeztet, hogy Istenre való összpontosítás elengedhetetlen.

A Premier Productions bejelentette az Elevation Worship nyári turnéját Jobe és férje, Cody Carnes részvételével. A dicséret vezetők turnéjának augusztusban számos megállója lesz és zsúfolásig megtelek az istentiszteletek.

„Az Elevationnél igazán jó barátok és családtagok lettünk, ezért izgatottak vagyunk, hogy együtt tapasztalhatjuk meg Isten jelenlétét ezeken az estéken”

– mondta Jobe a The Christian Postnak egy korábbi interjúban.

Jobe szerint rendkívül fontos, hogy az emberek Istenre összpontosítsanak az előttünk álló nehéz időkben.

„Úgy tűnik, az emberek valóban ki vannak éhezve Isten mozgására, és engem továbbra is igazán megindít a Máté 5:6: „Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert megelégíttetnek.”

-mondta.

Személyesen Jobe Dávid és Góliát történetét tanulmányozta. Nemrég megfogta, hogy a Szentírás szerint Dávid hogyan kommunikált Istennel.

„Emlékeztet engem annak fontosságára, hogy egyedül maradjak Isten jelenlétében, hogy olvassam az igét és felfrissüljek az istentiszteletben, hogy a világ zaja és a nehézségeket okozó dolgok könnyen leküzdhetőek legyenek az Ő jelenléte által.”

-mesélte.

A turnéról elmondta, azt szeretné, ha a résztvevők úgy hagynák el az istentiszteletet, hogy tudják, „mennyire szereti őket Jézus, és Isten jelenléte hogyan változtathatja meg mindennapi életüket”.

(Christian Post)

Legfrissebb