Ugrás a tartalomra

Kanye West imitátora a New York-i divathéten: "Jewish Lives Matter"

Önök is elhitték, hogy Kanye West jelent meg a kifutón?

Jewish Lives Matter póló a New York-i divathéten. - kép forrása: The Kanye Clone/Instagram

Úgy tűnt, hogy a többszörösen is antiszemitizmussal vádolt dalszerző és divattervező ezúttal a zsidók mellett szeretett volna kiállni a New York-i divathéten, azonban a látszat néha csal.

Ahogyan arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Kanye West már többször is nagy felháborodást váltott ki az emberekből antiszemita megszólalásai miatt, azonban első ránézésre úgy tűnhet, most éppen azt szeretné bizonyítani, hogy kiáll a zsidóság mellett, de ne higgyenek a szemüknek!

A Jpost beszámolói szerint a pólót viselő férfi ugyanis nem más, mint a dalszerzőre megszólalásig hasonlító,"The Kanye Clone" néven ismert közösségi média imitátor, Baron Jay Littleton Jr.

A Los Angelesben élő férfi elmondta, hogy az ő ötlete volt, hogy a Jewish Lives Matter feliratú pólót viselje amellyel azt a pillanatot akarták felidézni, amellyel West a tavaly őszi divathéten bemutatott kollekció miatt keveredett összetűzésbe  Sean Combs-al.

Ez váltotta ki azt az antiszemitizmus áradatot a híres dalszerzőből, amelynek következtében több divatmárka is felmondta vele a szerződést, és az Instagram is felfüggesztette a fiókját.

Jay tehát úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha feketeként kiáll a zsidókért, és úgy gondolja, hogy másoknak is követnük kellene a példáját.

"Azt az üzenetet akartam közvetíteni, hogy a zsidó életek számítanak, és a szándékom az, hogy minden kultúra összefogjon egymásért"

- mondta a New York Jewish Weeknek.

"A fehérek számítanak, a feketék számítanak. Minden etnikum számít"

- emelte ki az imitátor.

Legfrissebb