Ugrás a tartalomra

Kanada: Bibliaosztásért is letartóztatással fenyegetnek a hatóságok

A kanadai fiú továbbra sem fogja szégyellni Krisztus Evangéliumát.

Rebel News Canada

Bibliaosztásért letartóztatással fenyegettek meg egy tinédzsert Calgary városában Kanadában,  miután vita tört ki az őt támogató csoport és az ellentüntetők közt.

A 16 éves Josh Alexander szerdán egy Twitter bejegyzésben osztotta meg követőivel az esetet,  mely szerint megbilincselték és rendőrautóba ültették amiért nyilvános helyen osztott Bibliát a járókelőknek.

Alexandert a rendőrök végül elengedték, azonban elmondása szerint tájékoztatták arról, hogy amennyiben mégegyszer ilyen eset történik, akkor le fogják tartóztatni és vádat emelnek ellene.

A fiút a történtek nem tántorították el attól, hogy továbbra is folytassa a Bibliaosztást.

"Nem szégyellem Krisztus evangéliumát."

– áll az eset után közzétett Twitter bejegyzésében.

"Nem fogok engedni a woke csőcselék és a korrupt állam nyomásának"

– jelentette ki.

"Továbbra is szeretetben fogjuk terjeszteni az igazságot"

– közölte a 16 éves kanadai fiú.

Maxime Bernier, a Kanadai Néppárt vezetője elítélte a rendfenntartó erőket a az igazságszolgáltatásban tanúsított kettős mérce miatt.

"Ha ebben az országban felgyújtasz egy templomot, a rendőrség semmilyen erőforrást nem fordít arra, hogy elkapjon. Ha azonban Bibliát osztogatsz a járdán, vagy tüntetést tartasz az alapvető emberi jogok védelme érdekében, akkor azonnal letartóztatnak és megbírságolnak. Beteg egy társadalom ez"

– fejtette ki véleményét Bernier.

Alexander nem először került összetűzésbe a rendőrséggel, március elején tüntetést szervezett iskolája, a Szent József Katolikus Gimnázium transzneműekkel kapcsolatos mosdóhasználati szabálya ellen, amelynek következtében felfüggesztették, majd miután mégis megpróbált bemenni az óráira, le is tartóztatták.

Az eset után Alexandert elmondása szerint két felfüggesztés, két kizárás és egy birotkháborítási felszólítás után végleg kitiltották az iskolából.

(CBN)

Legfrissebb