Ugrás a tartalomra

Joyce Meyer vallásos démonokat akar provokálni új tetoválásával

Fotó: JMM

Joyce Meyer amerikai tévés prédikátor bejelentette: tetoválást rakatott a lábára és a vállára, majd szervezetének honlapján "Ezt mondja Isten a tetoválásokról" címmel publikált egy rövid bejegyzést.

Meyer bejelentette: lábára egy "Love" (Szeretet) és vállára egy "I belong to Jesus” (Jézushoz tartozom) szöveget tetováltatott. Kiemelte: szerinte nem szabad vallásosnak lenni és ő így fejezi ki azt, hogy Jézushoz tartozik. Hangsúlyozta, ez az ő döntése és nem kell vele egyet érteni, de joga van a saját álláspontjához.

"Ne fáradjatok azzal hogy levelet írtok nekem erről"

-mondta.

Egy korábbi prédikációból is idéztek a témáról a honlapon publikált bejegyzésben.

"Sok éven át az emberek összekeverték a bibliai szentséget a követendő szabályok hosszú listájával. A "szentség" eszméje a "nem dohányzás", "nem ivás", "nem káromkodás", "nem táncolás", "nem kártyázás", "nem bulizás", "szép ruhák kerülése", "nem sminkelés", "ékszerek kerülése", "nem szép frizura " volt és még sorolhatnánk. Attól függően, hogy melyik márkát vagy vallást követted, le kellett vágatnod vagy nem kellett levágnod a hajadat, és semmiképpen sem lehetett tetoválásod, vagy ha férfi vagy, nem tehettél fülbevalót a füledbe! Ez a fajta viselkedés a vallásos embereket kihozta volna a sodrából!"

-olvasható a Joyce Meyer Ministries hivatalos honlapján.

Ha tetováltatnám magam, csak azért csináltatnék egyet, hogy a vallásos démonokat feldühítsem. Évekig olyan sok törvényeskedés rabságában éltem. (...) De hadd mondjak valamit, nem unalmas Krisztust szolgálni. Annyira szórakoztató, és annyi mindent megtehetsz. Nem csak ez, hanem mindezt élvezheted is!"

-írta.

"Akkor mi a különbség? Az igazi bibliai szentség az indítékodról szól, és arról, hogy miért teszel dolgokat. Az, hogy más vagy, mint a világ, és mindenekelőtt Istent tiszteled... de ez nem jelenti azt, hogy nem szórakozhatsz egy kicsit!"

-fejtette ki.

"Miért gondolnánk, hogy Isten színtelen és unalmas, és azt akarja, hogy minden csak szabályok és előírások halmaza legyen? (...) Rá kell jönnünk, hogy mi vagyunk Isten reklámtáblája. Az emberek annyira kétségbeesetten szeretnének boldogok lenni, és ezt kell látniuk bennünk

-mondta.

"Nincs szükségük egy csomó magát kereszténynek nevező emberre, akik úgy néznek ki, mint akiket szilvalében kereszteltek meg! Törekedjetek a szentségre, ne azt nézzétek, hogy mindenki más mit csinál, hanem menjetek ki és élvezzétek az életet... talán még egy tetoválást is csináltassatok, ha már itt tartunk!"

-biztatott.


Inkább meghallgatná? 🎧 A Hit Rádió híreit audio formában is eléri! 👇Legfrissebb