Ugrás a tartalomra

Jordan Feliz: Olyan fantasztikus nézni, ahogyan Isten használja a dalomat

A "Jesus Is Coming Back" 24 hétig volt látható a Billboard Hot Christian Songs toplistáján, és elérte a 2. helyet ez idő alatt, a Billboard Christian Airplay listáján pedig az 1. helyet is.

A dal nyitóverse a 2020 és az azt követő évek problémáiról szól.

"Gondoltál már arra, hogy a világ kissé eltévedt? Bármilyen őrültnek is tűnik, igen, tudom, hogy minden rendben lesz. Nem ijeszt meg. ez átmeneti. Van valami jobb, ami örökre megvan."

A kórus reményt arra biztatja a hallgatót, hogy „fel a fejjel”, mert „Jézus visszajön”.

"Szeretek Jézus visszatéréséről beszélni"

- nyilatkozta Feliz a Christian Headlinesnak.

"2019-ben írtuk ezt a dalt – tehát a világjárvány előtt, mielőtt bármi is történt volna. Ez csak a bizonyítéka annak, hogy Isten mindent tud. Tudja, merre tartunk, tudja, mi következik, be akarjuk ismerni vagy sem – tudja. Ő adta nekünk ezt a dalt."

– mondta Feliz.

A dalt részben a Jelenések könyve ihlette – tette hozzá, majd azt is elmondta, hogy a Jelenések könyvének történései gyerekként mindig megijesztették.

"De ahogy nőtt a hitem, nagyon meg akartam változtatni ezt a narratívát. Szóval olyan dalt akartam írni, amely reménnyé változtatja ezt – hogy az emberek megértsék, ez csak egy repülőtér és nem ez a végső úti célunk. Olyan fantasztikus nézni, ahogy Isten használja ezt a dalt, és látni, hogy az igazság kiárad az emberekre, és az emberek kapcsolatba lépnek vele."

-számolt be.

Feliz, aki 2016-ban elnyerte az év új művészének járó Dove-díjat, úgy írja le zenei stílusát, hogy "egy kicsit mindenből".

"Sok countryt és R&B-t hallgatok"

- mondta.

"De úgy nőttem fel, hogy sok Motownt és sok keresztény zenét hallgattam. Szóval ez volt rám leginkább hatással."

-mondta.

(Christian Headlines)

Legfrissebb