Ugrás a tartalomra

Istenről, zenéről, a 100 Tagú Cigányzenekarról és új tervekről - Beke Farkas Nándor

A Világnézet című műsorunk legfrissebb adásában Beke Farkas Nándorral beszélgettünk.

Beke Farkas Nándor

A Hit Rádió Világnézet című műsorának legfrissebb adásában Beke Farkas Nándor, a 100 tagú cigányzenekar egykori elnöke beszélt a zenekar múltjáról, sikereiről, gyógyulásáról és terveiről a nyugdíjas éveiben.

Zenekar története és sikerei:
Beke Farkas Nándor részletesen beszélt a 100 Tagú Cigányzenekar alapításáról, fejlődéséről és a nemzetközi sikerekről, mint Hungarikum cím elnyerése és a Magyar Örökség díj.

"Közel ezer koncertet abszolváltunk, abból az enyém olyan három-négyszáz. Egészen Szibériától, sőt az Ural háta mögül bejártuk az egész világot egészen Guatemala-ig és vissza."

- emelte ki.

Gyógyulás és hit:
Beke Farkas Nándor részletesen beszélt a nyugdíjazása utáni egészségügyi problémáiról, beleértve egy komoly szívrohamot és tüdőembóliát, amelyek során mélyen érezte Isten jelenlétét és segítségét a gyógyulási folyamat során.

"Tizenkét napot voltam a Honvéd kórházban. Egyszer sem éreztem azt, hogy az Úr elhagyott. Mindig éreztem a jelenlétét. Tudtam, hogy fel fog emelni."

- számolt be a történtekről Beke Farkas Nándor.

Nyugdíjas évek és jövőbeli tervek:
Nyugdíjazása után Beke aktívan részt vesz a zenei életben, terveket szövöget új projektekre és továbbra is szorosan kötődik a zenei világhoz.

"Sok minden hatás volt rajtam, külső-belső hatás, hogy meg kéne állapodnom."

- fejtette ki Beke Farkas Nándor, utalva a nyugdíjba vonulás döntési folyamatára.

Legfrissebb