Ugrás a tartalomra
SportFranciaországVBKatarHírek

"Istennek terve van" - bátran vállalja hitét Giroud

Olivier Giroud az elmúlt években többször is felvállalta a keresztény hitét, mert úgy véli, hogy az ismertségét arra kell használnia, hogy amikor csak lehetősége van rá, beszéljen a “Jézus Krisztus iránti elkötelezettségről” - számolt be a Hetek.

Korábban több hívő focista társával együtt részt vett az Open Doors keresztény jogvédő szervezet gáláján, ahol az üldözött hívők számára gyűjtöttek adományokat, de Giroud könyvet is írt a hit fontosságáról.

A hitem segített minden egyes nap, főleg amikor nagy döntéseket kellett meghoznom. A könyvemből megérthetik, hogy miért maradtam a Chelsea-nél ahelyett, hogy átszerződtem volna az Interhez. (…) Istennek terve van minden emberre vonatkozóan a Földön. Mi alakítjuk az utunkat, és az Úr diktálja a tempót”

- mondta Giroud.

A francia válogatott futballista elmondása szerint mindig Bibliát olvas a buszon, amikor a mérkőzésekre utazik a csapattal, és minden meccs és gól után imádkozik a pályán, mert Istennek akarja adni a dicsőséget, ezért térdel le és emeli az ég felé a kezeit.

Ugyanígy tett 2018-ban is, amikor Franciaország megnyerte a világbajnokságot.

“Csak hálát adtam Istennek. Nagyon hálás voltam azért, hogy az álmom beteljesült. Minden nap áldás, amikor élek”

- nyilatkozta a sportoló.

(Hetek)

Legfrissebb