Ugrás a tartalomra

Isten tökéletes tervéről beszélt Chris Pratt

Jézus Krisztushoz vezető útjáról, és feleségével való találkozásáról számolt be.

Jézus Krisztushoz vezető útjáról, és feleségével való találkozásáról számolt be a híres hollywoodi sztárszínész, Chris Pratt.

Pratt 2019-ben vette el feleségül Katherine Schwarzeneggert, akit egy gyülekezetben ismert meg egy válás után, miután Istenhez kiáltott.

„Volt egy pillanat az életben, amikor nagyon küzdöttem, és nagyon összetörtnek éreztem magam”

– számolt be arról, hogyan mentette meg Isten őt élete legmélyebb pontján.

„Kérlek ments meg engem”

– kiáltotta, és ezután úgy érezte, Isten valóban megmentette. Nem sokkal ezután pedig megismerte jelenlegi feleségét, ami szerinte a Mindenható csodálatos tervének része volt.

„Minden a jó időzítésen múlik. Istennek számodra is van egy tökéletes terve csak arra van szükség, hogy elhidd, és abban a pillanatban, ahogy elhiszed, minden a helyére kerül"

-mondta.

Pratt régóta beszél nyíltan hitéről, az egyik leghíresebb beszédét egy 2018-as MTV film és televíziós díjátadón intézte a hallgatósága felé, ahol elmondta nekik, hogy Isten szereti őket, valamint Krisztus engesztelő áldozatára is utalást tett.

„Az emberek elhitetik veletek, hogy úgy vagytok tökéletesek, ahogy vagytok. De nem vagytok azok. Tökéletlenek vagytok, és mindig is azok lesztek, de van egy hatalmasabb erő, amit arra terveztek, hogy kegyelemben részesítsen benneteket, ha elfogadjátok. A kegyelem egy ajándék, és a azért, hogy ebben az országban szabadságban élhetünk egy ember a saját vérével fizetett"

-fogalmazott.

Legfrissebb