Ugrás a tartalomra

"Isten fedez engem a pályán"- árulta el Bukayo Saka, az angolok sztárcsatára

Bukayo Saka, az angol válogatott támadója szerint a Biblia minden esti olvasása adja neki az erőt, hogy a pályára lépjen, mert tudja, hogy Isten vele van.

Egy sajtótájékoztatón, nem sokkal azután, hogy Anglia 3-0-ra legyőzte Szenegált a világbajnokságon, a 21 éves játékos elmondta, hogy Isten jelenléte az életében azt jelenti, hogy nem kell idegeskednie vagy aggódnia semmilyen eredmény miatt.

Az Arsenal csatárát, aki a torna eddigi egyik legjobb góllövője, arról is megkérdezték, hogy Katarban még mindig minden este olvassa-e a Bibliát.

"Igen, továbbra is ezt teszem itt kint. Minden este olvasom a Bibliát

-mondta.

"Számomra nagyon fontos, hogy Isten jelenléte mindig bennem legyen, és ez nagyobb önbizalmat ad, hogy tudom, Isten terve tökéletes, így kimehetek a pályára, és tudom, hogy Isten fedez engem"

-fogalmazott.

"De a legfontosabb dolog számomra az, hogy megőrizzem a hitemet. Tudod, csak hinnem kell Istenben, így nem kell idegeskednem vagy aggódnom az eredmények miatt, mert nyilvánvalóan ez az első világbajnokságom. Tudod, elkezdhetnék aggódni különböző dolgok és különböző kimenetelek miatt, de ehelyett úgy döntök, hogy inkább Istenbe vetem a hitemet"

-emelte ki.

Arra a kérdésre, hogy van-e kedvenc bibliai verse, Bukayo Saka azt mondta, hogy "mindegyiket" szereti. A csatár az év elején arról beszélt, hogy szülei megtanították neki az Istenbe vetett hitet, és megtanulta az ima fontosságát. Anglia szombaton a világbajnok címvédő Franciaországgal játszik a negyeddöntőben.

(Premier Christian News)

Legfrissebb