Ugrás a tartalomra

Írásos bizonyítékai vannak Toroczkainak arról, hogy ellenzéki ek miatt tiltotta a facebook

Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és frakcióvezetője arról beszélt a Hit Rádióban, hogy a mozgalom milyen cenzúrát szenved el a közösségi médiában. Azt is hangsúlyozta, hogy tudomása szerint magyar pártok szervezetten és tömegesen jelentették az elnök posztjait.

Toroczkai úgy érzi nem mondhatja el a véleményét szabadon, mert félni kell a közösségi média cenzúrájától. Arról is beszélt, hogy a mozgalom oldalának törlése és az ő veszélyes személlyé nyilvánítása hamis vádakra épülő jelentgetések eredménye. Ezek a jelentések leginkább belpolitika ellenzéki oldaláról érkezhettek az eddigi információk szerint, de későbbre igért konkrétumokat.

A magyar tényellenőrökről is szó esett, akik Toroczkai szerint a globalista elitek által finanszírozott hatóságként fellépő modern cenzorok.  Az Európai Bizottság által létrehozott Lakmusz nevű tényellenőr csoport külföldi érdekeket szolgál – mondta a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

„Nem vagyok hajlandó elfogadni a hisztérikus nyugati propagandát a háborúval kapcsolatban” – többek között ezért is kapta meg Toroczkai a „putyinista propagandista” titulust a Lakmusztól. Ami a globalista elithez köthető szervezetek figyelmét is a pártra és elnökére irányította.

Legfrissebb