Ugrás a tartalomra

Hulk Hogan a megtéréséről: "Életem legjobb napja volt”

Feleségével együtt vettek részt a vízkeresztségen.

Hulk Hogan egykori profi amerikai pankrátor szerdán a közösségi médiában jelentette be, hogy 70 évesen átadta életét Jézus Krisztusnak. - számol be a CBN News.


Hogan és felesége, Sky Daily Hogan a floridai Indian Rocks baptista gyülekezetben keresztelkedtek meg - számolt be a Fox News.

A vízkeresztségen Hogan egy arany nyakláncot is viselt, a melyen egy kereszt medál volt.

"A teljes megadás és a életem Jézusnak való átadása életem legjobb napja volt. Nincs aggódás, nincs gyűlöhlet, nincs ítélkezés... csak szeretet!"

- számolt be az eseményről az X-en Hogan.


A híres pankrátor az év elején beszélt keresztény hitéről.

"14 éves koromban fogadtam el Krisztust Megváltómnak, és egészen idáig az edzések, imák és vitaminok segítettek, hogy játékban maradjak, de most, hogy eggyé váltam Istennel, (...) az önátadás, a szolgálat és a szeretet tesz engem olyanná, aki bármilyen méretű óriást le tud győzni az én Uram és Megváltóm ereje által, és így van ez most is, testvér, AMEN!".

- osztotta meg Hogan az X- en, valamint néhány idézetet is megosztott a Bibliából, valamint egy képet, amelyen egy pólót visel, amelyen az áll:

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen".

Legfrissebb